Facebook Pixel «Να λάβουν δραστικά μέτρα!»
| 2011-02-21 12:00:00

«Να λάβουν δραστικά μέτρα!»

«Να λάβουν δραστικά μέτρα!»

Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης γράφει στο blog του για τις εξελίξεις στον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό μετά το παιχνίδι στο Φάληρο και τον θυμό και την πικρία που αισθάνονται οι οπαδοί του…

"Δεν πάει άλλο" λένε οι φίλοι του τριφυλλιού μετά την αλλοίωση του αποτελέσματος στο ντέρμπι αλλά και τα θλιβερά επεισόδια που προκάλεσαν κάποιοι θερμοκέφαλοι οπαδοί στη φυσούνα. Είμαι σίγουρος πως και η πλειοψηφία των φιλάθλων του Ολυμπιακού καταδικάζει τα όσα έγιναν και δεν θέλει τέτοιες εικόνες.

Λυπάμαι, όμως, πραγματικά που ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα δεν πράττει το ίδιο. Και είναι απαράδεκτο να μιλά με απαξιωτικούς όρους για έναν από τους κορυφαίους ξένους παίκτες που αγωνίζεται σε αυτό το πρωτάθλημα της πλάκας. Είναι τιμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο να βλέπουμε τον Σισέ, τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, τον Ιμπαγάσα, τον Ριέρα, τον Βιειρίνια και άλλους. Ωστόσο με όλα αυτά που γίνονται τους διώχνουμε από το μίζερο πρωτάθλημα μας.

Αυτές τις ώρες ο κόσμος του Παναθηναϊκού απαιτεί από τους μετόχους να έχουν μία κοινή γραμμή, λαμβάνοντας δραστικά μέτρα. Θέμα αποχώρησης από το πρωτάθλημα δεν τίθεται, καθώς οι επιπτώσεις θα είναι πολλές, ωστόσο η σκέψη να παίξει η ομάδα νέων στις 7 τελευταίες αγωνιστικές είναι μία απόφαση που αν μη τι άλλο πρέπει να εξεταστεί σοβαρά. Καταγγελία στην Ουεφα και στη ΦΙΦΑ θα υπάρξει, όπως και πρόταση μομφής για τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκα, ακόμη ίσως και αποχώρηση από τον συγκεκριμένο συνεταιρισμό. Οι διεθνείς παίκτες του τριφυλλιού οφείλουν να αγωνίζονται στην εθνική ομάδα και πρέπει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να μείνει απ'έξω από αυτή την ιστορία.

Οι μέτοχοι του Παναθηναϊκού οφείλουν να δώσουν από τώρα ελπίδα και προοπτική στον κόσμο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Να μπουν από τώρα οι βάσεις αφενός για την προστασία της ομάδας σε όλα τα επίπεδα και αφετέρου να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για την ενίσχυση της. Και όλοι μαζί να πείσουν τον Τζιμπρίλ Σισέ πως αξίζει να παραμείνει ηγέτης αυτής της ομάδας και τα επόμενα χρόνια.

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στο Καραϊσκάκη και άξιζε τη νίκη. Οι παίκτες και ο Φερέιρα, ο οποίος κερδίζει συνεχώς πόντους με τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας και τη δουλειά που κάνει στην Παιανία, έδειξαν πως υπάρχει αύριο και πρέπει να στηριχθούν από όλους.

Υ. Γ Η επιστροφή στη Λεωφόρο θα ήταν μία κίνηση που θα συσπείρωνε ακόμη περισσότερο τον κόσμο και αγωνιστικά η ομάδα θα αποκτούσε μία ισχυρή έδρα. Αν μη τι άλλο πρέπει να εξεταστεί ως προοπτική.

Πηγή: contra.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags