Facebook Pixel Αυτοί οι πρόεδροι μας αξίζουν!
| 2011-02-21 12:31:00

Αυτοί οι πρόεδροι μας αξίζουν!

Αυτοί οι πρόεδροι μας αξίζουν!

Παρελθόν επίσημα από τον Ολυμπιακό Βόλου ο Σάκης Τσιώλης, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην έκτη θέση της βαθμολογίας με 32 βαθμούς! Ειρωνική ανακοίνωση από Μπέο...

Από το πρωί είχαμε γράψει ότι εντός της ημέρας ο Έλληνας τεχνικός θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο του συλλόγου της Μαγνησίας, καθώς ήταν αμφίπλευρη η δυσαρέσκεια της μίας πλευράς με την άλλη.

Δηλαδή, αφενός ο Αχιλλέας Μπέος δεν είχε δει με καλό μάτι όσα είπε ο Σάκης Τσιώλης μετά το τοπικό ντέρμπι εναντίον της Λάρισας, αφετέρου ο Έλληνας τεχνικός ήταν αποφασισμένος να παραιτηθεί από τη θέση του μετά τις δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της ομάδας το τελευταίο διάστημα.  

Με την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ να αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός Βόλου εύχεται στον Τσιώλη να εργαστεί σε μεγαλύτερη ομάδα με καλύτερες συνθήκες!

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ σήμερα το πρωί λύνει τη συνεργασία της με τον προπονητή κ. Σάκη Τσιώλη, του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του και να εργαστεί σε μεγαλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό Βόλου με καλύτερες συνθήκες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags