Facebook Pixel Μπλακ-τζακ Νο2: Ας την να καεί!
| 2010-12-26 13:01:00

Μπλακ-τζακ Νο2: Ας την να καεί!

Μπλακ-τζακ Νο2: Ας την να καεί!

Μέρες που είναι, ο sportdog δίνει τα φώτα του σε επίδοξους …τζογαδόρους, μέσω των οδηγιών ενός έμπειρου παίκτη. Διαβάστε και …καλά κέρδη!

Σε αντίθεση με το ποδόσφαιρο, όπου μετράει και το θέαμα, στο μπλακ τζακ έχει σημασία μόνο η νίκη. Αυτό που θες είναι να στριμώξεις τη μάνα με κάθε τρόπο. Επειδή, λοιπόν,  το ποντάρισμά σου έχει γίνει πριν δεις οτιδήποτε, οφείλεις  (με το που βγουν τα φύλλα) να μοιράσεις την προσοχή σου! Τόσο στο πώς θα φτάσεις όσο πιο ψηλά γίνεται εσύ, όσο και στο πώς θα κάψεις τη μάνα.

Είναι λάθος να θεωρείς δεδομένο ότι πρώτα θα εξαντλήσεις τις δικές σου πιθανότητες για δυνατό φύλλο και αν αυτό δεν συμβεί θα ελπίζεις μετά να καεί η μάνα. Πρώτα βλέπεις τι φύλλα έχουν πέσει κάτω και στη συνέχεια υπολογίζεις τη στρατηγική σου.

Αν π.χ. η μάνα έχει 4,5 ή, 6 υπάρχουν πολλές πιθανότητες να πάει …περίπατο. Εσύ, όμως τι κάνεις; Πρώτα ζητάς φύλλα μήπως και φτιαχτείς και ΜΕΤΑ ασχολείσαι με το πώς θα καεί η μάνα ή, την αφήνεις απευθείας να πάρει δικά της, ελπίζοντας ότι  βγούνε δύο μεγάλα που θα την στείλουν στην …πυρά; Γιατί αν αποφασίσεις να πάρεις φύλλο μπορεί όντως να φτάσεις στο 19 ή στο 20, αλλά ταυτόχρονα να έχεις κρατήσει ζωντανή τη μάνα. Μην σου πω ότι μπορεί να την έχεις φτιάξει κιόλας…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags