Facebook Pixel «Αφού δεν θέλουν μωρέ…»
| 2011-02-21 16:16:00

«Αφού δεν θέλουν μωρέ…»

«Αφού δεν θέλουν μωρέ…»

Στο γεγονός ότι αν ήθελαν οι αρμόδιοι θα είχαμε καλύτερο ποδόσφαιρο, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Κώστας Κατσουράνης.

Ο άσος του Παναθηναϊκού μίλησε στον «NovasportFM» για όσα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου στο «Γ. Καραϊσκάκης», τον Βασίλη Τοροσίδη, το γκολ του που ακυρώθηκε κ.α.

Για το τί έγινε με το σφύριγμα της λήξης: «Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μένουμε στις λεπτομέρειες. Όλοι οι νοήμονες άνθρωποι καταδικάζουν αυτά που έγιναν. Το θέμα δεν έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό. Το θέμα έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο. Εγώ δεν πρόλαβα να δω ένα υγιές ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει ανθρωπιά στο ποδόσφαιρο. Όλοι το έχουμε οδηγήσει στο να γίνει το 1-0 στο πρώτο λεπτό και να το λήξει ο διαιτητής. Νομίζω ότι σιγά-σιγά αυτοί που έχουν τη δυνατότητα θα φεύγουν από την Ελλάδα και αυτό είναι κακό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρέπει όλοι να συμβάλλουμε να αλλάξει αυτό το πράγμα».

Για την αγωνιστική εικόνα του ντέρμπι: «Συζήτησα το ματς με τον Ιμπαγάσα πολλές φορές και νόμιζα ότι ήμασταν για καφέ. Σταμάταγε συνέχεια η ροή του αγώνα. Η άποψή μου είναι ότι πρέπει να σταματήσει να γίνεται αυτό στα ελληνικά παιχνίδια. Μετά βγαίνουν οι δημοσιογράφοι και λένε δεν παίζεται ποιοτικό ποδόσφαιρο. Είχε πολλές διακοπές το ματς και όλα αυτά που έγιναν εντός και εκτός γηπέδου δεν πρέπει να γίνονται. Δεν θα σταθώ στο ότι έχουν γίνει και παλιότερα. Πρέπει κάπου να μπει μια τελεία. Δεν παίρνουν αποφάσεις να το φτιάξουν, αυτοί που μπορούν».

Για το αν προκάλεσαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού: «Στην προθέρμανση δεν προκαλέσαμε καθόλου, ούτε καν οι οπαδοί μας πέταξαν τίποτα σε αυτό το σημείο. Πολύ λίγα πράγματα για όσα συμβαίνουν στα ελληνικά γήπεδα. Εμείς δεν προκαλέσαμε ποτέ. Στο αν τώρα υπήρξαν προπηλακισμοί υπάρχουν ντοκουμέντα. Εγώ είδα με τα μάτια μου να χτυπάνε τον Σιμάο και τον Ζιλμπέρτο. Και είναι λογικό να αμυνθεί ο παίκτης. Δεν μπορούμε να τον κατηγορήσουμε επειδή αμύνθηκε. Δεν μπορεί κανένας να μπαίνει στο γήπεδο, αλλά αυτό συμβαίνει επειδή δεν έχουμε νόμους. Κανένας νόμος δεν αναφέρει για αφαίρεση βαθμών για τέτοια περιστατικά. Εμείς μιλάμε τώρα για λεπτομέρειες. Αν ήθελαν να φτιάξουν το ποδόσφαιρο αυτοί που μπορούν θα το έκαναν. Υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι. Μόνο η πολιτεία μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν βίντεο και φωτογραφίες σε εφημερίδες αλλά κανένας δεν ασχολείται, δεν γίνεται τίποτα».

Για το αν έχει αντιμετωπίσει ξανά τέτοια γεγονότα: «Δεν είχα ξαναζήσει παρόμοια πράγματα, ούτε θέλω να τα ξαναζήσω, ούτε εγώ ούτε κανένας. Έγιναν πράγματα που δεν πρέπει να γίνονται. Να τα καταδικάσουμε και να μην τα αναπαράγουμε. Δεν κερδίζεις τίποτα έτσι, μόνο χάνεις».

Για τον Βασίλη Τοροσίδη: «Ο Βασίλης παραφέρθηκε, είχε πολύ κακή συμπεριφορά ,το παραδέχτηκε και ο ίδιος. Το θέμα έχει λήξει, τώρα πρέπει να πέσουν οι τόνοι και να μην δώσουμε συνέχεια στο θέμα».

Για το γκολ που του ακυρώθηκε: «Δεν θέλω να μιλήσω βαριά για το θέμα. Το τι ένιωσα δεν έχει σημασία από τη στιγμή που δεν μέτρησε. Το μόνο που είδα ήταν έναν παίκτη του Ολυμπιακού μπροστά μου και υπέθεσα ότι δεν είμαι οφσάιντ. Γι αυτό και αντέδρασαν έτσι, αλλά δεν ήξερα που είναι και ο τερματοφύλακας και έτσι δεν το συνέχισα. Μπορεί μία στο εκατομμύριο να είχα άδικο. Ο διαιτητής αυτό που έκανε είναι απαράδεκτο, αλλά και ο επόπτης. Δεν χρειάζεται να συζητάμε τα αυτονόητα για τις υπόλοιπες φάσεις».

Για το αν θα βρουν δύναμη οι συμπαίκτες του ενόψει συνέχειας: «Δύναμη έχει ο καλός ποδοσφαιριστής, αυτός που πιστεύει στον εαυτό του βρίσκει πάντα δύναμη και εμείς έχουμε αρκετούς καλούς ποδοσφαιριστές. Θα τη βρούμε τη δύναμη να συνεχίσουμε. Το θέμα είναι να σταματήσουν να γίνονται αυτά που γίνονται. Θέλουμε ένα καθαρό πρωτάθλημα επειδή αγαπάμε τη δουλειά μας, το ίδιο θέλουν και οι υγιείς φίλαθλοι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags