Facebook Pixel «Θεός βοηθός με τον Μαρινάκη!»
| 2011-02-21 16:20:00

«Θεός βοηθός με τον Μαρινάκη!»

«Θεός βοηθός με τον Μαρινάκη!»

Τον… σταυρό του κάνει ο Παύλος Γιαννακόπουλος για να μην υπάρξει συνέχεια σε όσα έγιναν μετά τη λήξη του ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης», σχολιάζοντας ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού όφειλε να ρίξει τους τόνους…

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ, σχολίασε ακόμα μέσω της ΕΡΑ Σπορ ότι ο Καλόπουλος δεν πρέπει να ξανασφυρίξει παιχνίδι, αλλά και ότι στα ντέρμπι πρέπει οι διαιτητές να είναι αμερόληπτοι:

«Γίναμε ρεζίλι παγκοσμίως. Πρέπει ο Καλόπουλος να μην ξανασφυρίξει παιχνίδι. Πρέπει να βρεθεί οπωσδήποτε μια λύση, έτσι ώστε ο εκάστοτε διαιτητής, σε τέτοια μεγάλα ματς, να είναι αμερόληπτος».

Για τα επεισόδια: «Είναι απαράδεκτα αυτά τα πράγματα. Εκεί έγινε ζούγκλα. Η Πολιτεία πρέπει αμέσως να βρει λύση».

Για το αν γνωρίζει τον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Όχι, δεν τον γνωρίζω προσωπικά. Πάντως, είναι απαράδεκτα αυτά που είπε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μετά το τέλος του αγώνα. Έπρεπε να ρίξει τους τόνους μετά τον αγώνα. Ο Θεός να βάλει το χέρι του για τη συνέχεια. Άντε να κρατήσεις τώρα τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να μην κάνουν επεισόδια. Ελπίζω να παραμείνουν ήρεμοι και ο Παναθηναϊκός θα πείσει την Πολιτεία να αλλάξει τα πράγματα. Ο Παναθηναϊκός ήταν, είναι και θα παραμείνει συσπειρωμένος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags