Facebook Pixel Πού ΠΑΣ χωρίς φερ-πλέι;
| 2011-02-21 18:07:00

Πού ΠΑΣ χωρίς φερ-πλέι;

Πού ΠΑΣ χωρίς φερ-πλέι;

Σε ένα επεισοδιακό ματς Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 στο Αγρίνιο στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής της Football League.

Τα αίματα άναψαν στη φάση της ισοφάρισης του ΠΑΣ, καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν σεβάστηκαν το «φερ πλέι». Στο 74` οι παίκτες του Παναιτωλικού έβγαλαν τη μπάλα πλάγιο για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον Μουμίν, οι παίκτες του ΠΑΣ έστειλαν τη μπάλα προς την εστία του Τζενάμο, ο Φουρτάδο έτρεξε προς τη μπάλα, χωρίς να μαρκάρεται και ισοφάρισε…

Eπί της ουσίας και οι δυο ομάδες παρέμειναν τα μεγάλα φαβορί για την απευθείας άνοδο στη Super League, με τους Γιαννιώτες να έχουν 54 βαθμούς και την ομάδα του Αγρινίου να ακολουθεί στη 2η θέση με 49.

Τα… όργανα άρχισαν νωρίς στο Αγρίνιο, καθώς με το που μπήκαν στο γήπεδο οι περίπου 250 οπαδοί του ΠΑΣ πέταξαν καπνογόνα εκείνοι του Παναιτωλικού, με αποτέλεσμα οι πρώτοι να ανταποδώσουν. Οι οπαδοί των δύο ομάδων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και συγκρούστηκαν, τόσο μεταξύ τους, όσο και με τους άνδρες των ΜΑΤ. Οι αστυνομικές δυνάμεις μάλιστα, αναγκάστηκαν να κάνουν χρήση χημικών. Μετά από δύο λεπτά οι παίκτες των δύο ομάδων μπήκαν στα αποδυτήρια λόγω της «βαριάς» ατμόσφαιρας που επικρατεί…

Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο με ευκαιρίες εκατέρωθεν και για τις δύο ομάδες, αλλά οι Αγρινιώτες ευτύχησαν να προηγηθούν στο 22` με ωραία ενέργεια και σουτ του Χάρη Παππά.

Στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΣ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Πάντου με δεύτερη κίτρινη. Ο έμπειρος μπακ στο 69', φάνηκε να ανατρέπει τον Γκούρμα, που έβγαινε μόνος του απέναντι στον Κηπουρό, αν και περισσότερο έμοιαζε να είναι επιθετικό φάουλ.

Κατόπιν ήρθε η φάση της ισοφάρισης και όλοι οι παίκτες του Παναιτωλικού έπεσαν πάνω του, υπήρξε γενικευμένη σύρραξη και έγινε ένας... χαμός! Οι γηπεδούχοι ζητούσαν από τους παίκτες του ΠΑΣ να βάλουν αυτογκολ, οι τελευταίοι το αρνήθηκαν και κάπου εκεί το ματς έλαβε τέλος…

Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Τζενάμο, Παλαιολόγος, Βούκοβιτς, Κούσας, Ετζενγκουέλε, Μουμίν, Ρότσα (57' Δέντσας), Μπαϊκαρά (84' Γκουέι), Παππάς, Θεοδωρίδης, Γκούρμα (72' Καούνος).

ΠΑΣ Γιάννινα (Στεφάν Ντεμόλ): Κηπουρός, Ντάσιος, Βάντερσον, Πάντος, Κώτσιος, Κεϊτά, Ανδράλας (46' Τζάνης), Ντε Βινσέντι (65' Σιαλμάς), Πατσατζόγλου (46' Κυριάκος), Φουρτάδο, Μπακαγιόκο.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags