Facebook Pixel "Ούτε που θυμάμαι..."!
| 2012-07-19 09:48:00

"Ούτε που θυμάμαι..."!

"Ούτε που θυμάμαι..."!

Ο Σάμι Μπανγκουρά δεν είναι και ο καλύτερος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής του κόσμου και απάντησε μεταξύ σοβαρού κι αστείου ότι δεν θυμάται πότε έκανε τελευταία φορά προετοιμασία. Τουλάχιστον είναι ειλικρινής...

Οι δηλώσεις του στους εκπροσώπους Τύπου που είναι στην Ολλανδία:

Για τις προσδοκίες του με τον ΠΑΟΚ: "Περιμένω τα καλύτερα και για την ομάδα και για μένα. Βέβαια, έχω πολύ καιρό να δουλέψω έτσι, αλλά η δουλειά που γίνεται τώρα πιστεύω ότι θα μου κάνει καλό. Γενικά, βλέπω ευοίωνη τη συνεργασία μου με τον ΠΑΟΚ".

Για το πότε έκανε τελευταία φορά προετοιμασία: "Δεν θυμάμαι ακριβώς. Έχει περάσει πολύς καιρός (γέλια)."

Για το πότε θα είναι έτοιμος: "Δεν αισθάνομαι κουρασμένος. Πιστεύω πως σιγά-σιγά θα βελτιώνομαι και πως σύντομα θα είμαι έτοιμος. Αισθάνομαι πάντως πως προπονούμαστε καλά".

Για τα όσα ακούγονται για τον ίδιο σχετικά με το ότι δεν μπορεί να σταθεί σε μεγάλη ομάδα:"Έχω αγωνιστεί στο παρελθόν σε μεγάλα κλαμπ, όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Έχω παίξει στη Λόκερεν και στην Σταντάρ Λιέγης, δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες του Βελγίου, ενώ έχω αγωνιστεί και στην Μποαβίστα που βρίσκεται σχεδόν στο ίδιο επίπεδο με τον ΠΑΟΚ. Δεν είναι συνεπώς η πρώτη φορά στην καριέρα μου που βρίσκομαι σε μια μεγάλη ομάδα".

Για τις... εξαφανίσεις του την περίοδο συνεργασίας του με τον Πανσερραϊκό:"Είχα πολλά προβλήματα με την ομάδα του Πανσερραϊκού. Όχι με τον κόσμο ή τους συμπαίκτες μου, με τη διοίκηση. Πολλοί δεν ξέρουν τι ακριβώς προβλήματα είχα.

Εγώ ξέρω και οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού ξέρουν, αλλά δεν θέλω να αναφερθώ σε αυτό το θέμα. Τα προβλήματα αυτά με ανάγκασαν να φύγω κάποιες φορές. Αυτή τη στιγμή όμως δεν υπάρχει κάποιο ανάλογο στον ΠΑΟΚ. Γνωρίζω ότι είναι κάτι που συζητιέται πολύ και ορισμένοι ανησυχούν. Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν".

Για την μέχρι τώρα εικόνα που έχει για τον ΠΑΟΚ:"Είπα και πριν από λίγο πως πρώτη φορά δουλεύω σε ένα τόσο επαγγελματικό περιβάλλον. Όλα κινούνται σε ένα επαγγελματικό πλαίσιο. Ο προπονητής, τα μέλη του τεχνικού τιμ αλλά και οι συμπαίκτες μου. Είμαι πολύ ικανοποιημένος μέχρι στιγμής".

Για τον φετινό ΠΑΟΚ:"Οι στόχοι μας είναι σίγουρα υψηλοί. Το επίπεδο της προπόνησης είναι υψηλό και επιπλέον υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες στην ομάδα. Αυτό είναι καλό, γιατί προσπαθείς συνέχεια να γίνεις καλύτερος και να κερδίσεις θέση στην ομάδα".

Για τι προσδοκά από τον εαυτό του:"Το πιο σημαντικό είναι να υπάρχεις για την ομάδα. Να κάνω όλα όσα μου έχει ζητήσει ο προπονητής για την ομάδα. Αυτό δεν ισχύει μόνο για μένα, ισχύει για όλους τους συμπαίκτες μου. Θεωρώ πως εάν γίνει αυτό, θα έρθουν και τα γκολ".

Για τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο:"Όντως μίλησα με τον Σέρτζιο, με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες στην Σταντάρ Λιέγης. Μίλησε μαζί του τότε και ο μάνατζέρ μου αλλά δεν ξέρω τι συνέβη μετά. Όταν τελείωσε η χρονιά είχα προβλήματα με τον Πανσερραϊκό και όταν έφυγα από την Ελλάδα δεν μίλησα ξανά με τον ΠΑΟΚ".

Για την Εθνική της πατρίδας του:"Όσο αγωνιζόμουν στον Πανσερραϊκό, έπαιξα αρκετές φορές στην Εθνική της Νέας Γουινέας. Το τελευταίο διάστημα όμως, όχι. Έχω σταματήσει και αυτό γιατί έχω προβλήματα. Όχι με τον προπονητή ή τους συμπαίκτες μου, αλλά με την ομοσπονδία".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags