Facebook Pixel Μπλακ-τζακ Νο3: Μια δύσκολη απόφαση που εξαρτάται και από τους δύο
| 2010-12-26 15:01:00

Μπλακ-τζακ Νο3: Μια δύσκολη απόφαση που εξαρτάται και από τους δύο

Μπλακ-τζακ Νο3: Μια δύσκολη απόφαση που εξαρτάται και από  τους δύο

Μέρες που είναι, ο sportdogδίνει τα φώτα του σε επίδοξους …τζογαδόρους, μέσω των οδηγιών ενός έμπειρου παίκτη. Διαβάστε και …καλά κέρδη!

Αν μια μαγική φωνή από το υπερπέραν σου έλεγε από  πριν, ότι τα δύο πρώτα φύλλα που σου μοιράζονται θα έχουν άθροισμα 9, 10 ή 11, θα επηρεαζόσουν σχετικά με το ποντάρισμά σου; Κι αν ναι, με ποιον τρόπο; Προς  τα πάνω ή, προς τα κάτω;

Έρχεται κάποιες φορές μέσα στο παιχνίδι η ώρα να αποφασίσουμε αν θα κάνουμε νταμπλ. Δελεαστικό το ενδεχόμενο να διπλασιάσουμε το πιθανό κέρδος μας και φυσικά δεν μας αφήνει αδιάφορους. Κάποιοι θα κάνουν λόγο για παγίδα.

Το δίκαιο όπως πάντα βρίσκεται κάπου στη μέση. Σίγουρα υπάρχουν πιθανότητες να έρθει το χαρτί που θέλουμε και τελικά να κερδίσουμε. Από την άλλη, βέβαια, δεν είναι και δύσκολο να σκάσει κάνα μικρό και να μείνουμε… ξεροί (εκτός αν η μάνα καεί). Τουλάχιστον δεν καιγόμαστε εμείς με το νταμπλ… Οπότε τι κάνουμε;  Μια καλή ιδέα είναι  να αφήσουμε τη μάνα να …αποφασίσει! Πολύ απλά με το να συγκρίνουμε το φύλλο μας με το δικό της.  Σε περίπτωση που μάνα είναι από κάτω μας, τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα. Αν, όμως, έχει π.χ. άσο ή, 10 δεν λέει και πολύ να το ρισκάρουμε…


Γενικά το νταμπλ δεν δημιουργήθηκε επειδή τα καζίνο σκέφτηκαν να σε …βοηθήσεις να κερδίσεις τα διπλά χρήματα όταν έχεις στρωμένο φύλλο. Το όλο νόημα είναι να το επιλέγεις σε περιπτώσεις που έχεις το πάνω χέρι. Αν για παράδειγμά έχεις  έτσι κι αλλιώς να πάρεις  να πάρεις μόνο ένα φύλλο ακόμα για να μην ρισκάρεις το ενδεχόμενο να καείς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags