Facebook Pixel «Λέτο, πού είναι η συγνώμη σου;»
| 2011-02-22 09:28:00

«Λέτο, πού είναι η συγνώμη σου;»

«Λέτο, πού είναι η συγνώμη σου;»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο blog του ότι ο Αργεντινός πρέπει με τη σειρά του να ζητήσει συγνώμη για όσα έκανε στο Φάληρο το Σάββατο, μετά τις αντίστοιχες πράξεις των Τοροσίδη και Μαρινάκη.

• Ο Τοροσίδης ζήτησε συγνώμη για την αποβολή του, με επίσημη δήλωσή του. Ο Μαρινάκης παραδέχθηκε δημόσια ότι έκανε λάθος για τις δηλώσεις του μετά το ντέρμπι.

• Άραγε, από τον Παναθηναϊκό δεν νιώθει κανείς την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη για ό,τι έγινε το Σάββατο; Μόνος του ο Ολυμπιακός τα έκανε; Φασαρίες με…έναν, πάντως, δεν γίνονται. Χρειάζονται τουλάχιστον δύο.

• Ο Λέτο, για παράδειγμα, θα ζητήσει καμία συγνώμη, γιατί χτύπησε μέσα στο παιχνίδι στα γεννητικά όργανα τον Τοροσίδη; Η, γιατί έκανε θέατρο στην κουτουλιά του αρχηγού του Ολυμπιακού; Η, γιατί έκανε ντου στ΄ αποδυτήρια του Ολυμπιακού; Η, γιατί επιχείρησε να επιτεθεί στον Τοροσίδη στην αίθουσα αντιντόπινγκ κοντρόλ;

• Ο Ολυμπιακός είχε κακές συμπεριφορές οπαδών του και θα το πληρώσει. Ίσως κι ακριβά. Ήδη, τον δικάζουν στα…κανάλια πριν καν κληθεί να απολογηθεί από την αθλητική δικαιοσύνη. Και με τέτοιες τηλεοπτικές δίκες η βαριά καμπάνα έρχεται, ολοταχώς. Ξέρουμε τι γίνεται στην Ελλάδα.

• Αλλά όλα αυτά, δηλαδή, από πλευράς Λέτο ήταν καλώς καμωμένα; Για να καταλάβω κι εγώ. Διότι, σε λίγο θα πιστέψουμε ότι στον Ολυμπιακό πλακώνονταν μόνοι τους το Σάββατο το βράδυ…

Πηγή: sportfm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags