Facebook Pixel "Να γιατί χάλασε του Ρουίς"
| 2012-07-25 10:14:00

"Να γιατί χάλασε του Ρουίς"

"Να γιατί χάλασε του Ρουίς"

Ο μάνατζέρ του παίκτη εξηγεί γιατί δεν ήρθε στον Ολυμπιακό.

Η Χιμνάσια λα Πλάτα ευθύνεται για το "ναυάγιο" που σημειώθηκε στη μεταγραφή του Άλαν Ρουίς στον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Αντρές Φιγκερέδο στην εφημερίδα "Diario Hoy".

"Ποτέ δεν τέθηκε θέμα δοκιμής. Και ο σύλλογος που ενδιαφέρθηκε δεν ήταν ο Παναθηναϊκός, αλλά ο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός έχει ένα πρόβλημα με τους ξένους ποδοσφαιριστές, αλλά ήθελαν να δυναμώσουν την ομάδα τους λόγω του φετινού Champions League Νέων. Και αυτό θα ήταν ένα όμορφο ταξίδι για το παιδί", ανέφερε αρχικά ο μάνατζερ του νεαρού παίκτη και πρόσθεσε:

"Το παιδί θα προπονούταν και θα έκανε προετοιμασία με την πρώτη ομάδα. Όταν ο Φερνάντο Κοσεντίνο πήγε στην Αθήνα, μίλησε με τους Ντελμάρ και Σουπέρα (πρόεδρος και αντιπρόεδρος της Χιμνάσια) για την πιθανότητα να συμβεί αυτό και πήρε θετική απάντηση. Η πρόταση ήταν αρχικά για 50.000. Από τη στιγμή που θα πληρώνονταν αυτά τα χρήματα, θα προσθέτονταν και τα υπόλοιπα 175.000 ευρώ. Συνολικά, σχεδόν 800.000 ευρώ για το 80% των δικαιωμάτων του".

Καταλήγονατς, ο Φιγκερέδο δήλωσε για την υπόθεση του Ρουίς: "Αποφασίσαμε να σκεφτούμε το παιδί, γιατί όπως φαίνεται δεν φροντίζουν την περιουσία τους… Δεν φοβάμαι ότι θα τον κρεμάσουν, όχι, εξάλλου είναι απόφαση του συλλόγου και θα δούμε τι απόφαση θα πάρει ο σύλλογος. Δουλεύουμε με τον Άλαν εδώ και τρία χρόνια και ο τελευταίος άνθρωπος που μας ζήτησε να κάνουμε ένα σοβαρό συμβόλαιο ήταν ο κ. Πελεγκρίνο, ο οποίος δεν είναι πια στον σύλλογο. Όλος ο κόσμος ξέρει ότι η Χιμνάσια έχασε ως ελεύθερους τους Ντε Μπλάσις, Πιάτι και Νέιρα. Αλλά δεν είμαστε εμείς κακοί".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags