Facebook Pixel Ουδεμία σχέση με τα ποδοσφαιρικά δεδομένα
| 2012-07-25 10:50:00

Ουδεμία σχέση με τα ποδοσφαιρικά δεδομένα

Ουδεμία σχέση με τα ποδοσφαιρικά δεδομένα

Ο Αντώνης Κατσαρός γράφει για τον Απόστολο Παπουτσάκη και το έργο του.

Η στήλη δεν θεωρεί τις νεκρολογίες χρήσιμες και ουσιαστικές, κατά συνέπεια ούτε απαραίτητες. Όπως κι αν «έφυγε» ο οποιοσδήποτε, όσο καλός κι αν ήταν γενικώς.

Οι απόψεις άλλωστε είναι όσες και οι άνθρωποι σε αυτή τη χώρα για τον καθένα από εμάς, όταν ωστόσο έρχεται η ώρα της παρηγοριάς, τότε θυμούνται όλοι πως είναι καλό να συμφωνήσουν με δακρύβρεχτες αναμνήσεις. Ακόμα και εκείνοι που εξ ορισμού βρίσκονταν μέχρι την τελευταία ώρα στο απέναντι στρατόπεδο.

Ο Απόστολος Παπουτσάκης κατάφερε το σπάνιο. Να είναι άμεσα εμπλεκόμενος με το Ελληνικό ποδόσφαιρο, να διαγράψει η ομάδα της οποίας είχε την ευθύνη συνεπή και αξιοπρεπέστατη πορεία για πολλά χρόνια και ταυτόχρονα, ενώ ήταν πρόεδρος της Superleague, να υποβιβαστεί!

Εξ όσων μπορεί να αντιληφθεί ο υπογράφων ήταν ο μοναδικός στην επικράτεια παράγοντας του ποδοσφαίρου ο οποίος έπαιζε μόνο με ανοικτά χαρτιά και στον οποίο θα μπορούσε τελικά να συμβεί αυτό. Λόγω της καθαρής του άποψης για τη ζωή και τις σχέσεις των ανθρώπων, γενικά.

Όταν προέκυψε λοιπόν αυτή η περιπέτεια στην ομάδα της οποίας ήταν πρόεδρος, τα μέλη της κορυφαίας ποδοσφαιρικής κατηγορίας κρυφογελούσαν. Σχολιάζοντας πως μόνο σε εκείνον θα συνέβαινε. Αλήθεια είναι. Διότι οι αρχές που τον συνόδευαν ουδεμία σχέση είχαν με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα της μπάλας στην Ελλάδα και τα δεδομένα της.

Η ΠΑΕ Εργοτέλης ουδέποτε αποκόμισε από τις δραστηριότητές της οφειλές προς τρίτους. Επιβιώνοντας, χωρίς εντυπωσιακά ανοίγματα και κόλπα των ΜΜΕ. Με τα οποία διατηρούσε άλλωστε πάντοτε αξιοπρεπή σχέση εκ του μακρόθεν. Δηλαδή εκείνη της αξιοπρέπειας. Καθώς ποτέ του δεν σχεδίασε τα πλάνα της ομάδας, υπολογίζοντας στα τρικ της επικοινωνίας.

Δεν τα είχε ανάγκη. Ο Εργοτέλης είναι η ομάδα που συνδέθηκε απολύτως με το όνομα του Παπουτσάκη και απέδειξε πως το ποδόσφαιρο θα ήταν πιο καλό, εάν όλοι οι άλλοι είχαν την αντοχή και την υπομονή να προχωρήσουν υιοθετώντας πιο νομράλ συνθήκες. Είναι βέβαιο επίσης πως η ιστορία που ξεκίνησε αυτές τις μέρες για τη σωτηρία της ομάδας με τη συμπαράσταση των βουλευτών της Κρήτης δεν θα τον έβρισκε καθόλου σύμφωνο...

Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags