Facebook Pixel Η μάχη αιωνίων για Γκερέιρο!
| 2012-07-25 10:30:00

Η μάχη αιωνίων για Γκερέιρο!

Η μάχη αιωνίων για Γκερέιρο!

Όσοι έχουν πιο ασθενή μνήμη, δεν θα το θυμούνται, όμως εμείς θα σας κάνουμε ένα φρεσκάρισμα. Πριν ο Γκερέιρο πάει στην ΑΕΚ είχε γίνει χαμός από δημοσιεύματα τόσο για τον Παναθηναϊκό, όσο και για τον Ολυμπιακό.

Για ολόκληρα εξάμηνα υπήρχαν δημοσιεύματα που τη μια ανέφεραν ότι ο Γκερέιρο θα φορέσει τα ερυθρόλευκα κι από την άλλη ότι ο Παναθηναϊκός τον θέλει διακαώς.

Σ’ αυτό το στόρι είχε παίξει σημαντικό ρόλο και ο πολωνικός Τύπος με συχνά δημοσιεύματα για το κελεπούρι με το βραζιλιάνικο αίμα.

Τελικά, ούτε ο Παναθηναϊκός, ούτε ο Ολυμπιακός πήραν τον Γκερέιρο. Και προφανώς οι δυο σύλλογοι αισθάνονται δικαιωμένοι.

Και, μάλιστα, σας αποκαλύπτουμε ότι κάποια στιγμή υπήρχε πριν από μερικά χρόνια και υπόγεια φαγωμάρα για τον παίκτη μεταξύ των δυο αιωνίων. Ανησυχούσε η μια πλευρά μήπως αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή η απέναντι πλευρά. Κάποια στιγμή κάτι είχε ακουστεί και για ενδιαφέρον από τον Άγιαξ, αλλά κανείς δεν έμαθε αν ίσχυε πραγματικά.

Τελικά, ο Γκερέιρο φόρεσε τα χρώματα της ΑΕΚ για 560.000 ευρώ το χρόνο. Και δεν έπεισε ούτε στην αρχή, ούτε πιο μετά! Μπάλα ξέρει, δεν μουρμουρίζει όταν δεν παίζει, αλλά είναι υπερβολικά αργός.

Κι απορούμε: Όταν βγαίνανε τα σενάρια για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, δεν τον είχαν δει τον παίκτη; Δεν τον παρακολούθησαν ποτέ για να διαπιστώσουν ότι δεν είναι σβέλτος;

Εδώ και τόσο καιρό η ΑΕΚ προσπαθεί να λύσει τη συνεργασία της, όμως ο Γκερέιρο δεν θέλει. Κι έτσι μένει στην Ένωση. Μέχρι που η ΑΕΚ έχει φτάσει να μη διαθέτει πια ρόστερ με έμπειρους παίκτες, οπότε το ξανασκέφτεται να τον κρατήσει για την τελευταία χρονιά του συμβολαίου του.

Και, μάλιστα, είναι τόσο άδειο πια το ρόστερ που υπάρχουν σκέψεις για παράταση ενός ακόμα έτους, αλλά με τα ίδια λεφτά που είναι να πάρει για φέτος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags