Facebook Pixel «Σισέ, είσαι υποκριτής!»
| 2011-02-22 09:50:00

«Σισέ, είσαι υποκριτής!»

«Σισέ, είσαι υποκριτής!»

Εκνευρισμένοι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού με τις δηλώσεις του Γάλλου φορ για βάρβαρους οπαδούς των «ερυθρόλευκων». «Έχει ξεφύγει. Του ΠΑΟ είναι φανταστικοί;»

Στο Λιμάνι δεν περίμεναν να μιλήσει τόσο προσβλητικά ο Τζιμπρίλ Σισέ για την ομάδα τους, αλλά ούτε και να φτάσει σε σημείο να ζητήσει την επέμβαση της ΟΥΕΦΑ για όσα συνέβησαν στο «Γ. Καραϊσκάκης».

«Ο Σισέ έχει πλέον ξεφύγει μετά τη χθεσινή του τοποθέτηση, όταν ζητά την επέμβαση της UEFA και αποκαλεί τους οπαδούς του Ολυμπιακού βάρβαρους.

Θα καταλαβαίναμε αν έκανε μια γενική αναφορά, για’ αυτό το συγκεκριμένο χαρακτηρισμό όμως η υποκρισία του δεν έχει όρια. Αυτό γιατί την ίδια στιγμή αποκάλεσε φανταστικούς τους οπαδούς της δικής του ομάδας.

Προφανώς ο Σισέ θέλει να ξεχάσει όσα έγιναν στο παιχνίδι της δικής του ομάδας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ. Θέλει να ξεχάσει την εισβολή πολλών οπαδών της δική του ομάδας μετά την ήττα του Παναθηναϊκού, οι οποίοι κυνηγούσαν τους συμπαίκτες του για το αρνητικό αποτέλεσμα.

Προφανώς ξεχνά επίσης και την υποδοχή που έτυχε η αποστολή του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ λίγο πριν αρχίσει το ντέρμπι με την ομάδα του. Ίσως εκείνο όμως να ήταν καλό πρωτάθλημα γιατί το κατέκτησε η ομάδα του. Φαίνεται όμως ότι ξεχνά πως οπαδοί της δικής του ομάδας πετούσαν μολότοφ, πέτρες, σίδερα και κάθε λογής αντικείμενο εναντίον των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού.

Ξεχνά προφανώς ότι πήρε φωτιά το πούλμαν του Ολυμπιακού. Για τον Σισέ, όμως, οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι βάρβαροι και αυτοί του Παναθηναϊκού φανταστικοί», είναι το σχόλιο των Πειραιωτών
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags