Facebook Pixel «Νέα συμφωνία της Γιάλτας»
| 2011-02-22 14:03:00

«Νέα συμφωνία της Γιάλτας»

«Νέα συμφωνία της Γιάλτας»

Ο Χρήστος Κοντός σχολιάζει στο blog του την πρόταση του Βαγγέλη Μαρινάκη για συνάντηση με τον Δημήτρη Γόντικα, αλλά και εκείνους που σπεύδουν να αποθεώσουν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού για τις γενναίες δηλώσεις του.

Πώς το είχε πει εκείνο το μυθικό ο Αχιλλέας; Να σπρωχτούμε κι όπως πέσουμε; Σιγά ρε παιδιά, πατήστε και λίγο φρένο. Ένας - ένας στη σειρά και θα προλάβετε να αποθεώσετε τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τις γενναίες δηλώσεις του. Μην σπρώχνεστε και πέσετε όλοι μαζί κι έχουμε κανένα ατύχημα πάνω στη φούρια να υποβάλλετε τα σέβη σας σε έναν άνθρωπο που μόλις ξεκίνησε τον τιτάνιο αγώνα του για την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναγνώρισε το λάθος του, λέει, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού. Ποιο λάθος; Για τις δηλώσεις που έκανε πάνω στη φούρια της στιγμής και χωρίς να έχει πλήρη εικόνα. Αυτό μόνο και τίποτε άλλο. Ούτε καν τη λέξη «συγνώμη» δεν είχε τη γενναιότητα να εκστομίσει. Μόνο ότι «αναγνώρισε το λάθος του». Ποιο λάθος; Που είπε αυτά που είπε. Όχι ότι έκανε αυτά που έκανε ή όλα όσα άφησε να γίνουν.

Διαβάστε ολόκληρο το σχόλιο στο leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags