Facebook Pixel Το μεροκάματο του τρόμου!
| 2011-02-22 14:15:00

Το μεροκάματο του τρόμου!

Το μεροκάματο του τρόμου!

Τρομοκρατημένοι είναι οι ποδοσφαιριστές των δύο «αιωνίων» μετά την επίθεση στον Βασίλη Τοροσίδη. Τρέμουν να βγουν για έναν καφέ. Πάνε στην προπόνηση με σωματοφύλακες!

Η κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου συνεχίζεται. Κι έχει αντίκτυπο και στην προσωπική ζωή των ποδοσφαιριστών. Μετά την επίθεση που δέχθηκε ο Βασίλης Τοροσίδης στο σπίτι του όλοι οι παίκτες των «αιωνίων» είναι τρομοκρατημένοι και φοβούνται ότι μπορεί να συμβεί κάτι παρόμοιο και στους ίδιους.

Δεν είναι τυχαίο ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός έδωσε 4ημερη άδεια στον Τοροσίδη, προκειμένου να ηρεμήσει από το σοκ της επίθεσης. Ενδεικτικό του φόβου που υπάρχει στους παίκτες των «ερυθρολεύκων» είναι, φυσικά, κι ενέργεια του Αντώνη Νικοπολίδη να ζητήσει την προστασία της αστυνομίας.

Επίσης, χθες Δευτέρα, οι παίκτες του Ολυμπιακού, παρά το προγραμματισμένο ρεπό δεν βγήκαν από το σπίτι! Οι περισσότεροι συνηθίζουν να πηγαίνουν -όταν δεν έχουν προπονήσεις- για έναν καφέ, ωστόσο προτίμησαν να μείνουν κλεισμένοι στα σπίτια τους για να μην έρθουν αντιμέτωπους με οπαδούς άλλων ομάδων.

Την ίδια ώρα στον Παναθηναϊκό, όπως σας ενημερώσαμε και με προηγούμενο ρεπορτάζ, φοβούνται πιθανά αντίποινα για την επίθεση στον Τοροσίδη και έχουν προσλάβει προσωπικούς σωματοφύλακες! Ο Σισέ, ο Λέτο και ο Νίνης θα μετακινούνται στην Παιανία με «μπράβους» για να αποφύγουν το «πέσιμο» οπαδών.

Οι παίκτες των δύο «αιωνίων» είναι τρομοκρατημένοι από τις εξελίξεις και η κατάσταση μόνο τραγική μπορεί να χαρακτηριστεί. Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα καταλαγιάσουν τα πνεύματα και δεν θα έχουμε χειρότερα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags