Facebook Pixel Τόσα δίνει η Έβερτον για "Μπούγα"
| 2012-07-29 16:11:00

Τόσα δίνει η Έβερτον για "Μπούγα"

Τόσα δίνει η Έβερτον για "Μπούγα"

Ποια είναι η προσφορά των Άγγλων για τον στόπερ της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr η ομάδα του Ντεϊβιντ Μόγιες έχει ήδη ενημερώσει την ΑΕΚ ότι προσφέρει 1,1 εκ ευρώ για να κάνει δικό της το νεαρό κεντρικό αμυντικό και δεν αποκλείεται να αποτελέσει άμεσα παρελθόν απ' το δικέφαλο.

Οι αποχωρήσεις των ποδοσφαιριστών της Ένωσης φαίνεται ότι δεν έχουν τελειωμό. Μετά το Νίκο Καράμπελα, ο οποίος ήταν ο τελευταίος χρονικά που αποχώρησε από την ομάδα, όλα δείχνουν ότι παίρνει σειρά ο Μαυρουδής Μπουγαϊδης. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός, ο οποίος "έλαμψε" με την παρουσία του στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα των νέων, βρίσκεται εδώ και καιρό στο μεταγραφικό στόχαστρο της Έβερτον και δεν αποκλείεται να έχουμε άμεσες εξελίξεις με την περίπτωσή του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του novasports.gr τα "ζαχαρωτά" έχουν ήδη επικοινωνήσει με τους ανθρώπους του δικεφάλου και προσφέρουν 1 εκ. 100 χιλιάδες ευρώ για να πάρουν στο Γκούντισον Παρκ τον Μπουγαϊδη. Από την πλευρά της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ μάλιστα έχουν εξουσιοδοτήσει Έλληνα μάνατζερ για να προχωρήσει τις διαδικασίες της μετακίνησης του παίκτη στο Λίβερπουλ. Πρόθεση των ανθρώπων του δικεφάλου είναι να αυξηθεί το ποσό της μεταγραφής και φυσικά να δοθεί άμεσα από τους Άγγλους, ώστε να καλυφθούν οι πολλές υποχρεώσεις της ομάδας. Γι' αυτό και θα συνεχιστεί η επικοινωνία των δύο πλευρών τα επόμενα 24ωρα.

Πηγή: novasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags