22/02/11 - 14:55

Βρες τους σεκιουριτάδες! (ΦΩΤΟ)

Νέοι μπελάδες για τον Ολυμπιακό. Η έκθεση της αστυνομίας αναφέρει ότι ο Σισέ χτυπήθηκε κι από σεκιουριτά! Μήπως να αναβάλλει ο Μαρινάκης τη συνάντηση με τους οπαδούς;

Βρες τους σεκιουριτάδες! (ΦΩΤΟ)
41.114views 0shares

Η έκθεση της αστυνομίας από το ντέρμπι των «αιωνίων» φαίνεται ότι «καίει» για τα καλά τον Ολυμπιακό. Αυτό γιατί αναφέρει ότι ο Τζιμπρίλ Σισέ χτυπήθηκε από δύο οπαδούς. Ένας εξ αυτών φορούσε, μάλιστα, γιλέκο σεκιούριτι!

Επίσης αναφέρεται ότι προπηλακίστηκαν 6-7 ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού (από 150 οπαδούς του Ολυμπιακού), εκ των οποίων 2-3 δέχθηκαν χειροδικία. Αυτά τα στοιχεία είναι στα χέρια του εισαγγελέα κι είναι πολύ επιβαρυντικά για τον Ολυμπιακό.

Το θέμα για εμάς, όμως, είναι άλλο. Τι νόημα μπορεί να έχει η σημερινή συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τη «Θύρα 7»; Κανένα! Είναι, απλά, για τα μάτια του κόσμου. Γιατί το αφεντικό του Ολυμπιακού ξέρει ότι δεν υπάρχει περίπτωση οι οργανωμένοι να του δώσουν κανέναν «δικό» τους που έκανε "ντου" στο γήπεδο.

Απεναντίας, ο Βαγγέλης Μαρινάκης μπορεί να κάνει κάτι πιο εύκολο. Να αναζητήσει τον σεκιουριτά που η αστυνομία αναφέρει ότι χτύπησε τον Σισέ. Και είναι βέβαιο ότι μπορεί να το κάνει και να τον βρει. Γιατί ξέρει κι ονόματα και διευθύνσεις.

Διαβάστε στις παρακάτω φωτογραφίες όλη την έκθεση της αστυνομίας...