Facebook Pixel "Ο κόσμος βλέπει..."
| 2012-07-30 15:32:00

"Ο κόσμος βλέπει..."

"Ο κόσμος βλέπει..."

Ο Μέγερι θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός χτίζει κάτι μεγάλο.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

"Νομίζω ότι είχε θετικό πρόσημο ο απολογισμός μας από τα τρία φιλικά που δώσαμε στην Πορτογαλία. Νομίζω ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι παρουσιαστήκαμε όλο και καλύτεροι. Και το ίδιο πιστεύω θα συμβεί και στα επόμενα φιλικά που θα ακολουθήσουν.

Δίναμε τον καλύτερό μας εαυτό σε όλα τα ματς και πιστεύω ότι ο κόσμος είδε τι προσπάθεια κάναμε, αλλά και τι πάμε να χτίσουμε".

Για τα φιλικά κόντρα σε Μπράγκα και Νιούκαστλ: "Αυτά τα δύο φιλικά που δώσαμε στο τουρνουά του Αλγκάρβε μπορώ να πω ότι θα μας χρησιμεύσουν σημαντικά στην πορεία της προετοιμασίας μας. Ήταν δύο δυνατά φιλικά ενόψει της συνέχειας.

Είδαμε τι λάθη έγιναν και θα τα διορθώσουμε στη συνέχεια. Αυτόν τον χαρακτήρα έχουν άλλωστε τα φιλικά ματς, πόσο μάλλον τέτοιου είδους ματς. Σίγουρα και ο προπονητής έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα από αυτά τα φιλικά και ειδικά αυτά κόντρα σε Μπράγκα και Νιούκαστλ.

Και οι δύο ομάδες που αντιμετωπίσαμε στο τουρνουά είναι ομάδες που δουλεύουν σε πολύ υψηλό επίπεδο. Η Μπράγκα παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και η Νιούκαστλ είναι ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να είσαι απολύτως συγκεντρωμένος. Κάθε λάθος το πληρώνεις και το είδαμε και με την Νιούκαστλ, αλλά και με την Μπράγκα. Αν λοιπόν χάσεις την αυτοσυγκέντρωσή σου έστω και για ένα λεπτό, τότε θα έχεις πρόβλημα".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags