Facebook Pixel Ο looser που έγινε ξανά winner…
| 2010-12-17 18:01:00

Ο looser που έγινε ξανά winner…

Ο looser που έγινε ξανά winner…

Η ευκαιρία του Έκτορ Ραούλ Κούπερ να επιστρέψει στα μεγάλα ευρωπαϊκά clubs…

Στην Ελλάδα ο Άρης έχει σκαμπανεβάσματα αλλά στην Ευρώπη οι Θεσσαλονικείς έλαμψαν με την πρόκρισή τους στους "32" του Europa League και μάλιστα κέρδισαν δύο φορές στους ομίλους την κάτοχο του τίτλου Ατλέτικο Μαδρίτης.

Το μεγαλύτερο μέρος αυτής της επιτυχίας πιστώνεται φυσικά στον Έκτορ Ραούλ Κούπερ, τον «στρατηγό» όπως τον αποκαλούνε οι φίλαθλοι του Άρη. Ο Αργεντινός όμως άφησε τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες με το στίγμα του looser, αφού έχει χάσει σε δύο συνεχόμενους τελικούς του Champions League (με τη Βαλένθια 1999, 2000), έναν στο Κύπελλο Κυπελλούχων (με τη Μαγιόρκα 1998) και έναν στο Copa Del Ray (με τη Μαγιόρκα 1997). Μάλιστα οι τελευταίες προπονητικές του απόπειρες πριν έρθει στον Άρη ήταν απογοητευτικές.

Γι’ αυτό ο Αργεντινός τεχνικός βλέπει την ομάδα της Θεσσαλονίκης ως μία ευκαιρία για να επιστρέψει στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Μέχρι στιγμής δείχνει να το έχει καταφέρει πολύ καλά. Αν μπορεί να κάνει και την υπέρβαση κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι τότε είναι σίγουρο ότι ο looser θα γίνει ξανά winer…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags