Facebook Pixel Το βαπόρι από την Περσία...
| 2012-07-31 13:51:00

Το βαπόρι από την Περσία...

Το βαπόρι από την Περσία...

Μόλις αποβιβάστηκε από το πλοίο της γραμμής με το οποίο έφτασε από τον Πειραιά στη Ρόδο, άρχισε να αναζητά …αγοραστές για την μεγάλη ποσότητα χασίς που είχε φέρει μαζί του ένας 23χρονος Αλβανός.

Οι ερωτήσεις που έκανε, όμως, δεν άργησαν να φτάσουν στα αυτιά των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών.

Ο νεαρός  αλλοδαπός εντοπίστηκε στην πόλη της Ρόδου, ενώ πλησίαζε τοξικομανείς του νησιού και τους ρωτούσε αν ενδιαφέρονταν να αγοράσουν κάνναβη για να την πουλήσουν! Ακινητοποιήθηκε και σε ένα σάκο που είχε μαζί του βρέθηκαν πέντε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους πέντε κιλών και 880 γραμμάριων. Πάνω του κατασχεθήκαν 600 ευρώ και δυο κινητά και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Διπλό χτύπημα  στη διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων  ναρκωτικών κατάφεραν μέσα σε  λίγες ώρες οι αστυνομικοί  της Χαλκιδικής. Οι άνδρες του τμήματος Κασσανδρείας συνέλαβαν ένα ζευγάρι Ελλήνων ηλικίας 59 και 46 χρόνων που είχαν στο σπίτι τους ακατέργαστη κάνναβη βάρους 650 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και ένα πιστόλι με πέντε φυσίγγια.

Αλλά και  οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πολυγύρου συνέλαβαν έναν 24χρονο Έλληνα που διέθετε προς πώληση τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 848 γραμμαρίων. Στην κατοχή του κατασχέθηκαν ακόμη μια ηλεκτρονική ζυγαριά και 550 ευρώ που προέρχονταν από την διακίνηση ναρκωτικών.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags