Facebook Pixel Μένει και του χρόνου ο Ζαϊρί; (BINTEO)
| 2011-02-22 18:04:00

Μένει και του χρόνου ο Ζαϊρί; (BINTEO)

Μένει και του χρόνου ο Ζαϊρί; (BINTEO)

Ούτε χρόνο για να... ζεσταθεί χρειάστηκε, ούτε για να βρει τα... πατήματά του, ούτε τίποτα. Μπήκε μέσα στο 78' και κατάφερε μέσα σε 15' να κάνει όσα δεν έκανε σε όλο το ματς ο Ριέρα.

Ο Ζαουάντ Ζαϊρί, εκτός από καλλιτέχνης με τη μπάλα στα πόδια, είναι και "χρυσό" παιδί και δεν έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα στην ομάδα, παρά το γεγονός ότι αδικείται κατάφορα βλέποντας τον μίστερ 5,5 εκατομμύρια ευρώ, Άλμπερτ Ριέρα, να έχει πάρει τη φανέλα του βασικού σπίτι του χωρίς να την αξίζει με την αγωνιστική του παρουσία...

Δεν είναι λίγοι αυτοί στον Πειραιά που βλέποντάς τον για δεύτερη σερί χρονιά να "χορεύει" μόνος του όλη την άμυνα του Παναθηναϊκού, υποστηρίζουν ότι αξίζει να παραμείνει και την επόμενη σεζόν στον Ολυμπιακό.

"Δεν δημιουργεί πρόβλημα ποτέ. Προσπαθεί πάντα να δινει τον καλύτερό του εαυτό όποτε κληθεί να βοηθήσει. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Το ίδιο και ο Ερνέστο", λένε από το λιμάνι, κάτι που λογικά μεταφράζεται σε παραμονή του Μαροκινού διεθνή, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι.

Εκτός και αν ο παίκτης έχει υπογράψει ήδη αλλού, όπως έχει το δικαίωμα, και δεν το ξέρει κανείς...

Θυμηθείτε τη μαγική ντρίμπλα του Ζαϊρί στον Σπυρόπουλο στο παρακάτω βίντεο…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags