Facebook Pixel Δεν τα κατάφερε ο Ηλιάδης!
| 2012-08-01 13:52:00

Δεν τα κατάφερε ο Ηλιάδης!

Δεν τα κατάφερε ο Ηλιάδης!

Έφτασε μέχρι τους "8" στην κατηγορία των -90 κιλών στο τζούντο, αλλά ηττήθηκε με 2-0 από το αουτσάιντερ, Ρώσο Κιρίλ Ντενίσοφ. Ελπίζει, πάντως, για το χάλκινο μετάλλιο.

Ο Ελληνας πρωταθλητής επικράτησε στον πρώτο του αγώνα στους Ολυμπιακούς Αγώνες με 11-0 του Σλοβάκου ΜίλανΡαντλ με Waza-ari και ήταν από τις λιγοστές ελπίδες της γαλανόλευκης αποστολής για ένα μετάλλιο στο Λονδίνο.

Ο χρυσός ολυμπιονίκης του 2004 έκανε δηλώσεις μετά το τέλος του πρώτου του αγώνα στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, λέγοντας πως είναι καλά: «Κερδίσαμε και πάμε στον επόμενο αγώνα. Είμαι καλά».

Ο Ηλιάδης στον επόμενο γύρο αντιμετώπισε τον Λιθουανό, Καρόλις Μπάουζα και σημείωσε την δεύτερη νίκη του, πάλι με Waza-ari έπειτα από τρεις παρατηρήσεις (shido) .  

Επόμενος αντίπαλος του στα προημιτελικά ήταν ο Κιρίλ Ντενίσοφ από τη Ρωσία. Ο Ρώσος ήταν το αουτσάιντερ, αλλά νίκησε με 2-0 με δύο Yuko τον Ελληνα πρωταθλητή, ο οποίος ελπίζει ο αντίπαλός του να φτάσει στον τελικό, για να μπορέσει να διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο μέσω αγώνων ρεπεσάζ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags