Facebook Pixel "Βουίζει" η Ιταλία για Χάιντσε και Ολυμπιακό!
| 2012-08-02 14:57:00

"Βουίζει" η Ιταλία για Χάιντσε και Ολυμπιακό!

"Βουίζει" η Ιταλία για Χάιντσε και Ολυμπιακό!

Μια ανάσα από τον Ολυμπιακό είναι ο Αργεντινός, σύμφωνα με τα Μέσα στην Ιταλία. Μάλιστα, όπως γράφεται, ο Τοροσίδης θα ακολουθήσει το αντίστροφο δρομολόγιο!

Δείτε ορισμένα χαρακτηριστικά δημοσιεύματα…

• "Νέες περιπέτειες για τον Χάιντσε. Μετά από την περιπλάνησή του σε Αγγλία, Ισπανία, Γαλλία και Ιταλία, ο έμπειρος Αργεντινός που πέρασε την τελευταία σεζόν στη Ρόμα, σχεδιάζει να μετακομίσει στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός θα τον υποδεχθεί με ανοιχτές αγκάλες αφού έχει συμφωνήσει για την απόκτησή του. Την ίδια ώρα, ο Τοροσίδης θα ακολουθήσει το αντίθετο δρομολόγιο, από τον Πειραιά στη Ρώμη αφού είναι ένας παίκτης που έχει ζητήσει ο Ζέμαν".

"Απομακρύνεται ακόμη περισσότερο από τη Ρόμα ο Χάιντσε. Μετά τον αποκλεισμό του από την αποστολή για την προετοιμασία της ομάδας στην Αυστρία ο Αργεντινός βρίσκεται ένα βήμα μακριά από τον Ολυμπιακό που έχει ήδη αποκτήσει τον Λεάντρο Γκρέκο από τη Ρόμα. Στη θέση του Χάιντσε, η Ρόμα θα υποδεχθεί τον Βασίλη Τοροσίδη που παρακολουθείται εδώ και καιρό από τους τζιαλορόσι".

"Ο Χάιντσε δεν ακολούθησε την αποστολή της Ρόμα στην Αυστρία αφού θα παραχωρηθεί στον Ολυμπιακό ως μέρος της συμφωνίας των Ρωμαίων για την απόκτηση του Βασίλη Τοροσίδη".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags