Facebook Pixel "Για την Ελλάδα μας!"
| 2012-08-02 16:03:00

"Για την Ελλάδα μας!"

"Για την Ελλάδα μας!"

Ο Δήμος Μπουλούκος συνάντησε τον Ηλιάδη και τη Βουγιούκα και μίλησαν για το χάλκινο και την 5η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ηταν οι δύο Ελληνες που μας έκαναν να χαμογελάσουμε χθες. Ο Ηλίας Ηλιάδης με το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία -90 στο Τζούντο και η Βάσω Βουγιούκα με την 5η θέση στην ξιφασκία. Το gazzetta.gr με το που ξημέρωσε η επόμενη μέρα τους συνάντησε στο Ολυμπιακό Χωριό και μίλησε για τις επιτυχίες του, την επόμενη μέρα αλλά και για τις ζωές του.

Μάλιστα η συνάντηση ήταν απρόσμενη για τους δύο, καθώς δεν ήξερε ο ένας ότι είχαμε κανονίσει ραντεβού με τον άλλο και αμέσως μια θερμή αγκαλιά κι ένα μεγάλο μπράβο βγήκαν από τα στόματα τους.

Η Βάσω Βουγιούκα είπε μάλιστα για τον Ηλιάδη: «Ηξερα ότι αγωνιζόταν λίγο πιο μακριά από μένα και χάρηκα πολύ για το μετάλλιο, καθώς πιστεύω ότι θα προσφέρει χαρά σε όλους τους Ελληνες».

Την σκυτάλη παίρνει ο χάλκινος Ολυμπιονίκης που προσθέτει: «Για τους Ελληνες τα κάναμε όλα, για την χώρα που περνάει δύσκολες στιγμές, για αυτό εδώ» μας λέει και δείχνει με καμάρι το εθνόσημο. «Πιστεύουμε ότι με όσα κάναμε δώσαμε χαρά στους Ελληνες…».

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags