Facebook Pixel Επεισόδια ...ρετρό!
| 2011-02-22 21:05:00

Επεισόδια ...ρετρό!

Επεισόδια ...ρετρό!

Ο Μίλτος, ο νταλικέρης, αφήνει για λίγο στην άκρη τα δρώμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά το ντέρμπι των «αιωνίων» και καταπιάνεται μία από τις απολαυστικές ιστορίες του από τα 80’s. Ωστόσο και το γεγονός που αφηγείται έχει να κάνει με επεισόδια σε γήπεδα, μιας και αυτό είναι το αγαπημένο θέμα των ημερών.

Όπως κάθε Τρίτη, θα γυρίσουμε πάλι πολλά χρόνια πίσω, στα αγαπημένα έιτις της παλιοπαρέας, για να θυμηθούμε μια ρετρό ιστορία με -τι άλλο;- επεισόδια σε γήπεδα, μιας και αυτό είναι το αγαπημένο θέμα των ημερών.

Η τοπική ομάδα έπαιζε στο τοπικό πρωτάθλημα με μια άλλη τοπική ομάδα ένα ντέρμπι. Τοπικό! Παίζαμε στην έδρα μας κι είχαμε μαζευτεί όλοι εκεί, για να δούμε τα μεγάλα μας αστέρα: τον Πέτρο της Κουφής να τσακώνεται -ως συνήθως- στα τελειώματα της ...σπουδαίας καριέρας του (αυτός σε αποβολές πρέπει να είχε περάσει και τον Κλοτσίδα του Άρη) και τον Μήτσο τον Μαμούα να τρώει ό,τι πάει μέσα και να βάζει μέσα όσα πάνε έξω.

Ωστόσο, αυτούς είχαμε, αυτούς εμπιστευόμασταν και αυτό το ματς έπρεπε να το πάρουμε. Είπαμε, ήταν τοπικό ντέρμπι. Με τι μούτρα θα κυκλοφορούσαμε μετά τη Στελλίτσα και το Ολγάκι από τον αντίπαλο μαχαλά;

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Ο Πέτρος της Κουφής, αντί να κλοτσήσει αντίπαλο, κλότσησε σωστά την μπάλα σε ένα απευθείας φάουλ και το πλεκτό κουνήθηκε (1-0). Ο Βαγγέλης ο Πατούσας άρπαξε αγκαλιά τον Δεμπασκαλά, τον φίλησε (εννοείται πως αυτός του είπε «δεν πας καλά») και του φώναξε: «Αυτή είναι η καλύτερη μέρα της ζωής μου. Θα κερδίζουμε και μετά έχω ραντεβού με το Ολγάκι».

Για το ραντεβού το ξέραμε. Μας είχε ζαλίσει από μέρες, ότι «της τα ζήτησα και μου είπε ναι. Ακούτε, ρε; Ναι μου είπε. Τα έχω με το Ολγάκι»!

«Δεν πας καλά...».

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο του Μίλτου στο www.gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags