Facebook Pixel Χιμένεθ άνευ προηγουμένου...
| 2010-12-17 18:04:00

Χιμένεθ άνευ προηγουμένου...

Χιμένεθ άνευ προηγουμένου...

Αυτό που κάνει ο Χιμένεθ δεν έχει προηγούμενο. Κάνει σκληρή προπόνηση στους παίκτες της ΑΕΚ μια μέρα πριν από τον αγώνα!

Παίζει Κυριακή η ομάδα; Το Σάββατο τους βγάζει το λάδι. Έλεος, σενιόρ. Στον αγώνα, μάλιστα, με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα έμεινε όλος ο κόσμος που ήταν εκεί με το στόμα ανοιχτό, όταν λίγες μόλις ώρες πριν το ματς ο Χιμένεθ έβγαλε τους ποδοσφαιριστές για ασκησούλες.

Πώς να μην χάσει η ΑΕΚ μετά στις καθυστερήσεις από το γκολ του Βιερίνια; Δεν έπαιξε κι αυτό ρόλο;

Ο ίδιος ο Ισπανός λέει ότι ανέλαβε από τον Μπάγεβιτς μια ομάδα ερείπιο από δυνάμεις. Δεν είναι παράλογο να τους βγάζει και το λάδι από πάνω παραμονή ή και ανήμερα των αγώνων; Να μην παραπονιέται έπειτα επειδή τραυματίζονται ο ένας μετά τον άλλον και δεν μπορεί να φτιάξει την ενδεκάδα που θέλει. Ούτε επειδή η ΑΕΚ στο ένα ματς πετάει και στο άλλο βυθίζεται.

Όταν οι παίκτες είναι ετοιμόρροποι από την σκληρή προπόνηση όλη την εβδομάδα και τα πολλά ματς, ακόμα και 45’ να κάθονται απλά όρθιοι πριν από έναν αγώνα θα επιβαρυνθούν κι άλλο. Κάποιος να τον σκουντήσει και γρήγορα, λοιπόν, πριν αναγκαστεί να φορέσει σορτσάκι ο ίδιος από τις απουσίες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags