Facebook Pixel Δεν κρατιέται ο Κανού
| 2012-08-05 08:07:00

Δεν κρατιέται ο Κανού

Δεν κρατιέται ο Κανού

Περιμένει πώς και πώς να έρθει στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον "Γαύρο":

"Δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια. Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος από τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα που είναι γνωστή και στην Ευρώπη, ενώ είναι και η καλύτερη στην Ελλάδα. Νομίζω ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό για κάθε ποδοσφαιριστή. Να παίρνει μεταγραφή για έναν σύλλογο που έχει πάντα υψηλούς στόχους".

Για το αν έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην απόφασή του η παρουσία του Λεονάρντο Ζαρντίμ στον πάγκο των νταμπλούχων:

"Αναμφισβήτητα. Ο κόουτς με έχει βοηθήσει αρκετά. Δουλέψαμε και παλιότερα μαζί στην Μπέιρα Μαρ. Η συνεργασία μας ήταν επιτυχημένη και άκρως αποτελεσματική. Κέρδισα πολλά από αυτήν. Η συνδρομή του ήταν καταλυτική. Με ξέρει καλά, το ίδιο και εγώ, οπότε δεν θα χρειαστώ πολύ χρόνο για να μπω στο κλίμα της ομάδας. Εκτιμώ ότι μπορώ να κερδίσω πολλά πράγματα από την νέα μας συνεργασία με τον κόουτς", αναφέρει μεταξύ άλλων ο Κανού και αναφερόμενος στους στόχους του με τον Ολυμπιακό δηλώνει:

"Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που κάθε χρόνο διεκδικεί τίτλους και σημαντικές διακρίσεις. Για να μπορέσεις να αγωνιστείς σε ένα σύλλογο αυτού του επιπέδου πρέπει να είσαι φιλόδοξος και να κοιτάς ψηλά. Αυτό θα επιδιώξω να πετύχω κι εγώ. Να κάνω καλά τη δουλειά μου, να δικαιώσω όσους με επέλεξαν για να πάρω μεταγραφή και να βοηθήσω όσο μπορώ για να κατακτήσει πολλούς τίτλους η ομάδα".

Για το πότε θα έρθει στην Ελλάδα, υπογράμμισε: "Ακόμα δεν γνωρίζω τις λεπτομέρειες. Μέσα στις αρχές της εβδομάδας, Τρίτη ή Τετάρτη, νομίζω πως θα κάνω το ταξίδι για την Αθήνα ώστε να ολοκληρώσω τις λεπτομέρειες της μεταγραφής μου στον Ολυμπιακό. Πάντως, είναι πια δεδομένο ότι θα φορέσω τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας".

Τι γνωρίζει για τον Ολυμπιακό: "Για να πω την αλήθεια δεν ξέρω πολλές λεπτομέρειες. Γνωρίζω πως ο Ολυμπιακός είναι μια σπουδαία ομάδα που πάντα έχει μεγάλες βλέψεις και θέλει να πρωταγωνιστεί. Περισσότερα θα μάθω στην πορεία, όταν θα ξεκινήσω προπονήσεις, θα αρχίσουν τα ματς και όσο περνάει ο καιρός θα μαθαίνω όλο και περισσότερα".

Τέλος, το μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας: "Δεν θέλω να πω πολλά. Το μοναδικό που θα κοιτάξω να κάνω είναι να δουλέψω αρκετά, να συνεργαστώ αρμονικά με τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου και να καταφέρουμε να κάνουμε πραγματικότητα τους στόχους που έχουμε".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags