24/02/11 - 07:21

«Ακόμα ορίζουμε τη μοίρα μας»

Ο Ντρου Νίκολας εμφανίστηκε απογοητευμένος μετά την ήττα από τη Λιέτουβος, ανέφερε πως ο τελικός με τον Ολυμπιακό είναι μακριά και έστειλε μήνυμα για τη συνέχεια.

«Ακόμα ορίζουμε τη μοίρα μας»
50.551views 0shares

Ο Αμερικανός γκαρντ μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι: «Η ήττα μας δημιουργεί προβλήματα. Δεν είχαμε την ενέργεια που θα έπρεπε και μας έλειπε η αυτοπεποίθηση. Όταν φτάνει ένα παιχνίδι να κρίνεται στο τέλος, παίζει πολύ μεγάλο ρόλο μία κακή άμυνα ή μία κακή επίθεση. Τώρα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Βγήκαμε ανέτοιμοι στο γήπεδο, δεν μας βγήκαν τα σουτ. Όταν παίζεις στη έδρα σου πρέπει να εμφανίζεσαι καλύτερος. Δεν κάναμε το καλύτερο δυνατό.

Πρέπει να ετοιμαστούμε για το Μαρούσι. Ακόμα είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για τον Ολυμπιακό. Πρέπει να μάθουμε από αυτήν την ήττα και τότε θα είμαστε σε θέση να πάρουμε κάτι καλό και να προκριθούμε. Όταν δεν κερδίζεις μπαίνεις στη διαδικασία να βλέπεις τι κάνουν και οι άλλες ομάδες, γιατί όταν νικάς δεν σε νοιάζουν οι άλλοι. Το καλό για μας είναι ότι ακόμα ορίζουμε τη μοίρα μας και με νίκη στη Μάλαγα προκρινόμαστε. Θέλουμε τη νίκη πρόκριση».