Facebook Pixel Αξίζει καλύτερης συμπεριφοράς ο Ζιλμπέρτο
| 2010-12-26 20:51:00

Αξίζει καλύτερης συμπεριφοράς ο Ζιλμπέρτο

Αξίζει καλύτερης συμπεριφοράς ο Ζιλμπέρτο

Τρέλα με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα είχε πιάσει πέρυσι τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Αν ο Τζιμπρίλ Σισέ ήταν ο σημαιοφόρος του νταμπλ, ο Βραζιλιάνος ήταν ο παραστάτης του.

Δικαιολογημένα τα όσα κολακευτικά είχε ακούσει ο αρχηγός της Σελεσάο. Τώρα το "έργο" είναι διαφορετικό. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που τον χλευάζουν ακόμα και μέσα από την ομάδα, ακόμα και άνθρωποι με τους οποίους μιλάει την ίδια γλώσσα.

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα θα φύγει το καλοκαίρι και η απόφαση αυτή είναι ειλημμένη. Πριν όμως αποχαιρετήσει, αξίζει να γίνει αποδέκτης άλλης συμπεριφοράς, τόσο από τον κόσμο όσο και από κάποιους "εχθρούς" του από τα ενδότερα της Παιανίας.

Μην ξεχνάμε ότι ήταν ο πρώτος μέσος που ήρθε και προσέφερε στον Παναθηναϊκό μετά από πολλά χρόνια. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τα λεφτά που είχε δώσει το "τριφύλλι" για κάποια τυπάκια όπως οι Κονσεϊσάο και Μπίστσαν; Δυο καλά ονόματα τα οποία όμως έκαναν μια τρύπα στο νερό.

Το μεγάλο στοίχημα, πάντως, για τους αρμοδίους των μεταγραφών του Παναθηναϊκού είναι ο αντί-Σίλβα. Δεν βρίσκεις εύκολα τη σήμερον ημέρα παίκτη με τα ηγετικά χαρακτηριστικά, την εμπειρία και την κλάση του υπαρχηγού της Εθνικής Βραζιλίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags