Facebook Pixel «Με χτύπησε δύο φορές!»
Ποδόσφαιρο
| 2011-02-24 09:19:00

«Με χτύπησε δύο φορές!»

«Με χτύπησε δύο φορές!»

Τραυματική εμπειρία της συζύγου του Ντάρμπισιρ σε γήπεδο της Αγγλίας, αφού ένας φίλαθλος τη χτύπησε κατά τη διάρκεια του αγώνα!

Όπως αποκαλύπτει η ίδια σε συνέντευξή της στη «Mirror», ήταν με τα παιδιά της και παρακολουθούσαν την αναμέτρηση της Μπέρμιγχαμ (-αγωνίζεται δανεικός ο Ματ) με την Άστον Βίλα, όταν συνέβη το περιστατικό.

«Έχω πάει σε δεκάδες αγώνες και ποτέ δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Είναι συχνό φαινόμενο να ακούς οπαδούς γύρω σου να σχολιάζουν, αλλά αυτό ήταν προσωπική επίθεση.

Εκεί ήταν τα παιδιά μας, όπως και άλλες σύντροφοι παικτών με τα δικά τους παιδιά. Θεώρησα πως δεν ήταν σωστό να ακούνε να βρίζουν τους γονείς τους έτσι. Ζήτησα από έναν να χαμηλώσει τους τόνους, αλλά εκείνος έγινε έξαλλος και η κατάσταση ξέφυγε.

Κάθε φίλαθλος που πληρώνει με τα χρήματά του για εισιτήριο έχει δικαίωμα γνώμης, αλλά εκείνος ήταν πολύ επιθετικός και πρόσβαλε τους παίκτες. Όταν του μίλησα έγινε επιθετικός απέναντί μου, σήκωσα το χέρι μου και του είπα να μη μου μιλά έτσι και εκείνος μου χτύπησε τα χέρια δύο φορές.

Τότε κάλεσα την ασφάλεια και παρέμειναν εκεί για το υπόλοιπο του αγώνα. Ο Ματ καταλαβαίνει πως για να αντιδράσω έτσι κάτι κακό έγινε», ήταν τα λόγια της…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags