Facebook Pixel "Έτσι θα τους βγάλουμε …οφσάιντ!"
| 2011-02-24 12:00:00

"Έτσι θα τους βγάλουμε …οφσάιντ!"

"Έτσι θα τους βγάλουμε …οφσάιντ!"

Οι «μεγάλοι» της Σούπερ Λιγκ, με μπροστάρη τον ΠΑΟ, ετοιμάζουν πρόταση μομφής για τον Μαρινάκη, ωστόσο οι συνεργάτες του προέδρου του Ολυμπιακού έχουν έτοιμο το πλάνο της αντεπίθεσης.

Από την επομένη του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» και τις προκλητικές δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη, οι διοικούντες του Παναθηναϊκού επικοινώνησαν με τους άλλους προέδρους της Σούπερ Λιγκ και δημιούργησαν ένα κοινό μέτωπο εναντίον του προέδρου των «ερυθρολεύκων».

Από την Κυριακή λοιπόν το βράδυ, ο σκύλος σας είχε ενημερώσει για τον κοινό… αγώνα των Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ, Άρη και ΑΕΚ να διώξουν τον Μαρινάκη από την προεδρία της Σούπερ Λιγκ.

Την Παρασκευή μάλιστα, στην έκτακτη συνεδρίαση της Ομοσπονδίας οι «πράσινοι» ετοιμάζονται να καταθέσουν πρόταση μομφής.

Γι' αυτό τον λόγο και ο Δημήτρης Γόντικας τις τελευταίες ημέρες έχει επικοινωνήσει με τις περισσότερες ομάδες του πρωταθλήματος, ώστε να δει τις προθέσεις τους, αφού θα γίνει ψηφοφορία.

Οι πιθανότητες για την ώρα είναι υπέρ του Μαρινάκη, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα γίνει τις τελευταίες ώρες και αν θα υπάρχουν εκπλήξεις.

Ακόμα όμως και αν ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού παραμείνει πρόεδρος κερδίζοντας στην… ψήφο, θα πρόκειται για πλήγμα της εικόνας του. Για αυτό τον λόγο οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω του και τον συμβουλεύουν, έχουν ήδη ρίξει την ιδέα.

«Πρέπει να τους προλάβουμε. Είναι καλύτερο να δηλώσεις παραίτηση. Αφού θεωρούν πως το πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου είσαι εσύ, ας φύγεις από την Σούπερ Λιγκ να δούμε τι θα αλλάξει», είπε προ ημερών στον Μαρινάκη στενός του συνεργάτης.

Σίγουρα θα πρόκειται για μία κίνηση που θα βγάλει τον πρόεδρο των Πειραιωτών… μπροστά από τις εξελίξεις. Για αυτό και το σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά, σύμφωνα με όσα έχει μάθε ο σκύλος.

Υπομονή λοιπόν μία ημέρα ακόμα να δούμε αν θα το κάνει και πράξη…


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags