Facebook Pixel To πακέτο του Μανόλο
| 2011-02-24 12:16:00

To πακέτο του Μανόλο

To πακέτο του Μανόλο

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει πολύ καλή άποψη για τους Βαγγέλη Μόρα και Στέλιο Μαλεζά, τους οποίους θα ήθελε να αποκτήσει η ΑΕΚ.

Σύμφωνα με ελληνικά δημοσιεύματα, ο Ισπανος θέλει τους δύο ποδοσφαιριστες, μια και ο Νασούτι και Ματέος ως δανεικοί θα αποτελέσουν παρελθόν που σημαίνει ότι το κέντρο της αμυνας θα μείνει μόνο με τον πολύπειρο αλλά καταπονημένο Δέλλα και τον Μανωλά.

Τη μεγαλυτερη δυσκολία συγκεντρώνει η περίπτωση του Μαλεζά ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2013 και αν θυμάστε ο Θοδωρής Ζαγοράκης είχε ρίξει... πόρτα στην ΑΕΚ, για τον λόγο ότι έδινε λίγα χρήματα και δανεικούς....


Όσο για τον Βαγγέλη Μόρα, η περίπτωσή του φαντάζει πιο εύκολη μιας και το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του και μπορεί να αποκτηθεί ως ελεύθερος.

Μάλιστα, οι πηγές αναφέρουν ότι ο Έλληνας αμυντικός δεν έχει υψηλές απαιτήσεις αφού φέρεται να θέλει ένα συμβόλαιο της τάξης των 400.000 ευρώ.

Βέβαια, τον Μόρα θέλει και ο Ολυμπιακός, ο οποίος σίγουρα μπορεί να δώσει περισσότερα χρήματα για να τον αποκτήσει...

Σημείωση sportdog: για να γίνει αυτή η επιθυμία του Μανόλο πραγματικότητα θα πρέπει πρώτα ο Iσπανός να μείνει στην ΑΕΚ το καλοκαίρι. Πράγμα κομμάτακι δύσκολο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags