Facebook Pixel "Τζιμπρίλ Μείνε", Σισέ: "Περήφανος"
| 2011-02-24 13:35:00

"Τζιμπρίλ Μείνε", Σισέ: "Περήφανος"

"Τζιμπρίλ Μείνε", Σισέ: "Περήφανος"

Την ώρα που οι φίλαθλοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να πείσουν τον Γάλλο να μείνει στο ΠΑΟ, αυτός δηλώνει περήφανος που φορά την πράσινη φανέλα και δεν ξεχνά το «Καραϊσκάκη».

Aναλυτικά τι έγραψε ο Σισέ στο μπλογκ του στο gazzetta.gr:

"Φίλοι μου,

Ο κόσμος ρωτάει πολλά πράγματα για μένα τις τελευταίες μέρες, αλλά στις περισσότερες απαντήσεις δεν έχω απάντηση. Νιώθω τόσο περίεργα από το περασμένο Σάββατο. Αγαπάω το ποδόσφαιρο και αυτός είναι ο λόγος που παίζω. Μέσα από τις φωτογραφίες του παιχνιδιού και τα βίντεο, αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο.

Ό,τι έγινε, εγινε... οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι θα πρέπει να πληρώσουν για τις πράξεις τους και η δικαιοσύνη θα αποφασίσει για αυτούς.

Βρισκόμαστε στα μέσα της εβδομάδας και προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι απέναντι στον Ατρόμητο. Είμαστε διατεθειμένοι να επιβεβαιώσουμε τις καλές μας εμφανίσεις και να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Νομίζω ότι είναι το πιο δύσκολο κομμάτι. Αλλά πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν.

Το χρωστάμε στους οπαδούς μας, στους προπονητές μας και σε εμάς. Επειδή ο Παναθηναϊκός είναι πάνω από όλα και όλους και είμαι πραγματικά υπερήφανος που φοράω τα χρώματα αυτής της ομάδας.

Είμαστε όλοι μαζί... σαν μια οικογένεια. Αδιαίρετοι και όλοι ξέρουν ότι είμαστε οι καλύτεροι. Σας περιμένουμε το Σάββατο για το παιχνίδι...

Ο δικός σας Τζιμπρίλ".


«Είσαι ένας από εμάς, μείνε με εμάς»!

Την ίδια ώρα, τα παιδιά του Ζαννείου Ιδρύματος, που βρέθηκαν χθες στην Παιανία, έστειλαν το δικό τους μήνυμα στον Γάλλο σούπερ σταρ του «τριφυλλιού».

Τα παιδάκια ηλικίας από 6-18 ετών έφτιαξαν ένα πανό το οποίο έγραφε στα γαλλικά: «Είσαι ένας από εμάς, μείνε με εμάς»!

Πρόκειται για μια κίνηση που συγκίνησε ιδιαιτέρως τον Σισέ και μένει να δούμε αν αυτές οι εκδηλώσεις λατρείας των φίλων του «τριφυλλιού» μπορεί να τον συγκινήσουν και να μείνει τελικά στην ομάδα.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags