Facebook Pixel "Δεν έχω κάνει πλαστική!"
| 2011-02-24 14:15:00

"Δεν έχω κάνει πλαστική!"

"Δεν έχω κάνει πλαστική!"

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι μια δυναμική γυναίκα που δεν φοβάται να αποκαλύψει τις μεγάλες αλήθειες της.

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στο περιοδικό "Down Town" για την εκπομπή της, τα οικονομικά, την οικογένεια και τον σύντροφό της, αλλά και την εμφάνισή της.

Μιλώντας για την οικονομική κρίση και τη φάση που η τηλεόραση ξεπουλάει τον εαυτό της, η Βίκυ είπε: “Στην εποχή που φτάσαμε και με την κρίση που βιώνουμε, είναι και θέμα επιβίωσης. Το να φτάνουν κάποιοι στα άκρα δεν πιστεύω ότι είναι η πρώτη τους επιλογή - είναι μια επιλογή ανάγκης, προκειμένου να κάνουν νούμερα και να συνεχίσουν να υπάρχουν στην τηλεόραση”.

Όσον αφορά τώρα στο θέμα με τις πλαστικές, η ίδια τονίζει ότι δεν έχει κάνει καμιά... “Δεν έχω κάνει καμιά πλαστική και πραγματικά επειδή με κούρασε πολύ αυτό το θέμα, βάζω και στοιχήματα δημόσια. Ας έρθει να με ψάξει όποιος θέλει. Και γιατί να κάνω πλαστική; Έχεις δει πολλές γυναίκες στα 40 κάτι τους να κάνουν πλαστική;”

Στην ερώτηση αν μετά από 19 χρόνια γάμου είναι πιο εύκολο να μοιραστεί με το σύντροφό της, ένα αστείο ή λίγο καλό σεξ, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανέφερε το εξής: “Και τα δύο. Δεν μπορείς να έχεις μια καλή σεξουαλική επαφή χωρίς να γελάτε μαζί. Ή χωρίς να μοιράζεστε το χιούμορ.”

Τέλος, μιλώντας για την εκπομπή της, το «Πάμε Πακετο», η γνωστή παρουσιάστρια είπε ότι κάποιοι άνθρωποι την βλέπουν στο δρόμο και βουρκώνουν, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως έχει κάνει και άλλες δουλειές πέρα από την τηλεόραση. “Και καφέδες έχω ψήσει και κρεβάτια έχω στρώσει στο ξενοδοχείο του πατέρα μου και έχω σερβίρει. Τα πάντα έχω κάνει και δεν ντρέπομαι γι' αυτό”!

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags