26/12/10 - 22:44

Επίθεση λεοπάρδαλης σε χωρικούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Πανικός επικράτησε σε χωρίο της Ινδίας όταν χωρικοί δέχθηκαν επίθεση από λεοπάρδαλη, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 12 άνθρωποι.

Επίθεση λεοπάρδαλης σε χωρικούς (ΒΙΝΤΕΟ)
39.494views 0shares
Οι μάχες της Euroleague με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις στο νέο Pamestoixima.gr.

Την λεοπάρδαλη εντόπισαν χωρικοί του Borsad taluka στην περιοχή Anand της Ινδίας .

Όταν ήρθαν σε επαφή οι χωρικοί με το άγριο ζώο αυτό επιτέθηκε και τραυμάτισε αρχικά δύο χωρικούς και στη συνέχεια όποιον πλησίαζε.

Από την επίθεση τραυματίστηκαν σοβαρά 5 άτομα ,ενώ άλλα 7 φέρουν μικροτραυματισμούς. Οι χωρικοί, προσπάθησαν να διώξουν τη λεοπάρδαλη ανάβοντας φωτιές…

Άμεσα οι κάτοικοι ειδοποίησαν ότι έχουν εντοπίσει μια άγρια λεοπάρδαλη στο δάσος κοντά στο χωριό .

Στο χώρο έφτασαν οι αρμόδιες αρχές και προσπαθούσαν να ηρεμήσουν το ζώο με ρίψη ηρεμιστικού. Όμως η λεοπάρδαλη ξέφυγε και κρύβεται στο δάσος.

Για περισσότερες από 10 ώρες οι άντρες των ειδικών συνεργείων προσπάθησαν χωρίς επιτυχία να εντοπίσουν τη λεοπάρδαλη και να την "κοιμίσουν" με δόσεις ηρεμιστικού.

Ομως το ζώο κρύφτηκε στο πλούσιο απο βλάστηση δάσος. Επομένως οι κάτοικοι θα περάσουν τη νύχτα τους, με σκοπιές και φρουρα από το φόβο νέας επίθεσης .

Το 2004, τουλάχιστον 14 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε επιθέσεις από λεοπαρδάλεις στη Βομβάη. Στην Ινδία απαγορεύεται το κυνήγι λεοπάρδαλης καθώς θεωρείται προτατευόμενο είδος.

Πηγή: Cosmo.gr