Facebook Pixel «Από το κρύο δεν άνοιγε το στόμα!»
| 2011-02-24 15:40:00

«Από το κρύο δεν άνοιγε το στόμα!»

«Από το κρύο δεν άνοιγε το στόμα!»

Άτυχος ήταν ο ΠΑΟΚ στη Ρωσία αλλά είχε να αντιμετωπίσει και το πολικό ψύχος των -18 βαθμών Kελσίου, σύμφωνα με όσα είπε ο Βλάνταν Ίβιτς.

Ο χαφ του «δικέφαλου του Βορρά» μίλησε για τα ματς εναντίον της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά και για τα παιχνίδια εναντίον της ΑΕΚ που ακολουθούν για το Κύπελλο.

Παρόλα αυτά σχολίασε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να είχε σκοράρει 3-4 φορές στον επαναληπτικό, κάτι που δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα...

Αναλυτικά:

τις δύο αναμετρήσεις με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Ήταν δύο πολύ δύσκολα και δυνατά παιχνίδια. Παίξαμε με μία ομάδα που έχει πολύ καλούς παίκτες, αρκετούς ξένους και πολύ ακριβές μεταγραφές, ενώ πέρυσι ήταν δεύτερη στη Ρωσία και την επόμενη σεζόν θα παίζει στο Champions League. Και τα δύο παιχνίδια ήταν δύσκολα, αλλά ιδιαίτερα στον επαναληπτικό ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ καλά, αποδείξαμε ότι αξίζαμε που φτάσαμε στους ‘32’ και λίγο έλειψε να παίρναμε την πρόκριση».

-το αν η πρόκριση χάθηκε στην Τούμπα: «Η ήττα μας στην Τούμπα σίγουρα έπαιξε μεγάλο ρόλο, αλλά στον επαναληπτικό μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει 3-4 φορές. Στο ποδόσφαιρο όμως όλα μπαίνουν κι όλα βγαίνουν. Δεν είχαμε τύχη. Η μπάλα στο πέναλτι του Βάγκνερ Λοβ θα μπορούσε να χτυπήσει στο δοκάρι και να φύγει άουτ, αλλά στρώθηκε σε παίκτη της ΤΣΣΚΑ. Αυτή ήταν η πρώτη μας σκέψη, αλλά προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος να βάλουμε ένα γκολ για να πάρουμε εμείς την πρόκριση. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε».

-τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες: «Οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες. Την ώρα του αγώνα η θερμοκρασία ήταν -18! Ευτυχώς είχαμε πάει στη Μόσχα δύο ημέρες πριν και προσαρμοστήκαμε καλύτερα. Στη διάρκεια του αγώνα δεν καταλάβαινες το κρύο παρά μόνο στο πρόσωπο. Κάποιες φορές θέλαμε να μιλήσουμε και δεν μπορούσαμε από το κρύο να ανοίξουμε το στόμα μας».

-τον απολογισμό της φετινής ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ: «Πιστεύω πως κάναμε μία πολύ καλή πορεία. Πετύχαμε κάτι πολύ καλό για όλους μας, για το σύλλογο, την πόλη. Ξεκινήσαμε από τα προκριματικά του Champions League και διεκδικήσαμε την πρόκριση απέναντι στον Άγιαξ, αποκλείσαμε τη Φενέρμπαχτσε και φτάσαμε στους ‘32’, κάτι που ήταν περισσότερο από ό,τι περιμέναμε. Προσπαθήσαμε να κάνουμε την υπέρβαση σε σχέση με ό,τι είχαμε υπολογίσει πριν την αρχή της σεζόν. Πιστεύω πως θα μπορούσαμε να είχαμε περάσει και στους ‘16’, θα ήταν πιο δίκαιο. Όμως αποκλειστήκαμε και τώρα θα πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο για να τα καταφέρουμε όσο το δυνατόν καλύτερα».

-τις αναμετρήσεις με την ΑΕΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου: «Στόχος είναι να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Είμαστε στα ημιτελικά και αντιμετωπίζουμε μία καλή ομάδα, την ΑΕΚ, που επίσης το θέλει πολύ. Όμως πιστεύω πως εμείς το θέλουμε λίγο περισσότερο. Θα δώσουμε τα πάντα για να προκριθούμε στον τελικό».

-τους τραυματισμούς που αντιμετώπισε φέτος: «Ο τραυματισμός που είχα δεν ήταν απλός. Είχα πρόβλημα στον έξω και τον έσω μηνίσκο και δεν έχει συμπληρωθεί ένας μήνας που έχω επιστρέψει στα γήπεδα. Ρίσκαρα για να επιστρέψω νωρίτερα λόγω των υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ, ακόμη το ένα μου πόδι δεν είναι 100% και χρειάζεται ασκήσεις ενδυνάμωσης. Όμως οι τραυματισμοί είναι κομμάτι της δουλειάς μας. Είμαστε επαγγελματίες και ο καθένας από μας κάνει αυτή τη δουλειά πρώτα από την αγάπη του για το ποδόσφαιρο και μετά για τα λεφτά».
 



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags