24/02/11 - 16:02

Τα... ευχαριστώ του Τσιώλη

Τρία μεγάλα ευχαριστώ απεύθυνε ο Σάκης Τσιώλης με δήλωση του στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού Βόλου, διαψεύδοντας παράλληλα ότι του χρωστάει χρήματα η πρώην ομάδα του.

Τα... ευχαριστώ του Τσιώλη
21.268views 0shares

Το πρώτο ευχαριστώ, άλλωστε, του Έλληνα προπονητή ήταν προς τον Αχιλλέα Μπέο που του έδωσε τη δυνατότητα να προπονήσει αυτή την ομάδα. Κύριος ήρθε και κύριος έφυγε ο τσιώλης.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Μετά τη λύση της συνεργασίας μου με τον Ολυμπιακό Βόλου θα ήθελα να απευθύνω τρία μεγάλα ευχαριστώ:

Πρώτον, να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Αχιλλέα Μπέο και τη διοίκηση της ΠΑΕ που μου έδωσαν τη δυνατότητα να είμαι τεχνικός της ιστορικής ομάδας που λέγεται Ολυμπιακός Βόλου.

Δεύτερον, να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου που έτσι κι αλλιώς παραμένουν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές.
Τρίτο και μεγαλύτερο ευχαριστώ, θα ήθελα να απευθύνω στον κόσμο του Βόλου για τις εκπληκτικές στιγμές που ζήσαμε μαζί και κυρίως για την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου.

Όσον αφορά αυτό που ανέφερε σωστά ενοχλημένος ο πρόεδρος στη συνέντευξη τύπου ότι ακούστηκαν διάφορα σενάρια περί δήθεν οφειλών προς το πρόσωπό μου από την προηγούμενη χρονιά, θα ήθελα να τονίσω πως ουδέποτε είπα εγώ ο ίδιος οπουδήποτε, ότι η ΠΑΕ μου οφείλει χρήματα από την περσινή αγωνιστική περίοδο, διότι αποτέλεσε αποκλειστικά δική μου επιλογή να χαρίσω το πριμ ανόδου στην ομάδα. Θα ήθελα λοιπόν να επισημάνω πως για τον εαυτό μου μιλάω μόνο εγώ και κανείς άλλος.

Φεύγοντας από την ομάδα, τόνισα στους ποδοσφαιριστές πως μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα είμαι μαζί τους (όσον αφορά τις προτάσεις που ακούγονται ότι δήθεν τώρα πηγαίνω σε άλλες ομάδες). Θα ήθελα λοιπόν να παρακαλέσω όλο το φίλαθλο κόσμο να μείνει ενωμένος, να ενισχύει και να στηρίζει τον πρόεδρο που έχει δημιουργήσει όλο αυτό το οικοδόμημα, τους ποδοσφαιριστές και το νέο προπονητή της ομάδας, τον οποίο εκτιμάω ιδιαίτερα. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει τις δυνατότητες και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει να κάνει πραγματικότητα τους μεγάλους στόχους που βρίσκονται πλέον μπροστά του. Και θα χαρώ και θα πιστωθώ τις επιτυχίες που θα έρθουν μέχρι το τέλος γιατί αποτελούν το αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας της μεγάλης, ερυθρόλευκης οικογένειας, που εκφράζεται μέσα από μία πανέμορφη πόλη με τεράστια δυναμική. Σας ευχαριστώ όλους, θα σας έχω για πάντα στην καρδιά μου».

Σάκης Τσιώλης