Facebook Pixel Πάντα υπάρχουν και χειρότερα! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-02-24 16:45:00

Πάντα υπάρχουν και χειρότερα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάντα υπάρχουν και χειρότερα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εντάξει, απολογία-μνημείο αυτή του Ολυμπιακού για τα επεισόδια στο «Καραϊσκάκη», αλλά υπήρχε και χειρότερη σήμερα. Αυτή του Ριέρα για το χτύπημα στον Καφέ: «Είναι μονταρισμένο το βίντεο»!!!

Την συγκεκριμένη επική δήλωση έκανε ο κ. Κώστας Τσολακάκης, ως μάρτυρας υπεράσπισης:

«Οι κρίσεις που έκανε ο δημοσιογράφος που περιέγραφε το ματς δυσφημούν το άθλημα και 2-3 βίντεο που ανέβηκαν σε σάιτ είναι μονταρισμένα. Έβαλαν αυτό που πουλάει. Ο διαιτητής δεν είδε, αλλά είδε ο βοηθός, άρα υπήρχε πλήρης επίγνωση του περιστατικού. Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει βιαιοπραγία. Ο Ριέρα σηκώνει το χέρι και τον ακουμπάει. Ο Καφές δεν έπεσε από αυτό. Ο παίκτης της ΑΕΚ τον τραβούσε συνεχώς και τον είχε χτυπήσει σε ένα κόρνερ και σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα τον έβριζε. Πρόκειται απλώς για μια ανάρμοστη συμπεριφορά».

Από τη μεριά του ο Ριέρα, είπε: «Ήθελα μόνο να ζητήσω εξηγήσεις για τη συμπροφορά του. Απλά τον ακούμπησα και ίσως φάνηκε ότι τον έσπρωξα. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να βιαιοπραγήσω. Δεν είχα κάνει κάτι κακό και για αυτό δεν φοβήθηκα αν με δουν οι διαιτητές. Επί 70 λεπτά με έβριζε και αγανάκτησα. Η πρόθεση του Καφέ ήταν να έχει συνεχώς προκλητική συμπεριφορά αγωνιστικά και λεκτικά. Έχω ήσυχη τη συνείδηση μου».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags