Facebook Pixel "Ναι, να μας διώξεις!"
| 2011-02-25 10:00:00

"Ναι, να μας διώξεις!"

"Ναι, να μας διώξεις!"

Αν οι ελληνικές ομάδες αποκλειστούν από την Ευρώπη και ματώσουν οικονομικά μπορεί να αλλάξουν πολλά στο ποδόσφαιρό μας. Έτσι θα βάλουμε μυαλό και τέλος στη βία.

Διαβάζουμε σήμερα στην εφημερίδα «Εξέδρα» ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο ο Σοφοκλής Πιλάβιος στην προσπάθειά του να πατάξει το φαινόμενο της βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει καλέσει στην Ελλάδα τον Μισέλ Πλατινί.

Ο πρόεδρος της UEFA αναμένεται στη χώρα μας τις επόμενες μέρες και παρουσιάζεται αποφασισμένος να συμβάλει για να λύσει το αιώνιο πρόβλημα που ταλανίζει τα ελληνική γήπεδα.

Ο Μισέλ Πλατινί ενδέχεται να έχει συνάντηση ακόμα και με τον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, προκειμένου να βρουν τη λύση που θα "ταρακουνήσει" το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας δεν αποκλείεται να αποφασίσει τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τις ευρωπαϊκές διαγνώσεις κάτι το οποίο θα αποτελέσει τεράστια οικονομική ζημιά σε μια περίοδο μεγάλης κρίσης.

Ωστόσο, αυτό το μέτρο, όσο ακραίο κι αν ακούγεται, μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο αναγκάζοντας τις ΠΑΕ να προστατέψουν οι ίδιες το προϊόν τους αποβάλλοντας όλα τα παρασιτικά στοιχεία που βιάζουν επί χρόνια τον ελληνικό αθλητισμό.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags