Facebook Pixel Μπαλαδόφατσα! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2012-08-25 12:15:00

Μπαλαδόφατσα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπαλαδόφατσα! (ΒΙΝΤΕΟ)

O Κακουτά ξέρει πολλή μπάλα. Αυτό είναι σίγουρο. Είναι πολύ καλός τεχνίτης και αριστεροπόδαρος. Γρήγορος με την μπάλα στα πόδια και χωρίς αυτήν. Σε καμία περίπτωση δεν είναι αντί-Μιραλάς, όμως.

Τελείως διαφορετικός παίκτης. Παίζει σε όλες τις θέσεις πίσω από τον φορ, αλλά δεν είναι καθαρός επιθετικός. Πάντως, μπορεί να κάνει κατά μέτωπο επίθεση και να σκοράρει. Αυτό δεν σημαίνει ότι παίζει με το κεφάλι κάτω, όπως λέμε.

Βλέπει γήπεδο και έχει καλή μπαλιά. Κοιτάζει να αλλάζει παιχνίδι ή να βγάλει την κάθετη πάσα, αφού το αριστερό του πόδι είναι κοντρολαρισμένο. Δεν είναι κανένας τσουρουκάς, δηλαδή. Γι’ αυτό πολλές φορές αναλαμβάνει εκτελέσεις φάουλ.

Πάμε και στο σουτ τώρα. Δεν το δοκιμάζει συχνά, αλλά όταν το κάνει βρίσκει στόχο. Έχει δυνατά πόδια και συνήθως σουτάρει "γεμάτα" σουτ με φάλτσα. Με το δεξί, πάντως, μην περιμένετε να κάνει πολλά πράγματα. Άντε καμιά πασούλα στα 2-3 μέτρα και καμία προσποίηση για να φύγει με το καλό αριστερό. Είπαμε, ξέρει μπάλα, αλλά δεν είναι και ο …Μέσι.

Έχει εμπιστοσύνη στις ικανότητές του αλλά πολλές φορές το παρακάνει με τις πολλές ντρίμπλες. Και αυτό να ξέρετε ότι δεν αρέσει σε κανέναν προπονητή. Θα μπορούσε να είναι πολύ πιο απλός στο παιχνίδι του και πιο ουσιώδης.

Η σέντρα του είναι καλή και τις περισσότερες φορές σεντράρει με δύναμη και φάλτσο για να δυσκολέψει τους αμυντικούς στην απομάκρυνση. Πολλά είπαμε, όμως, και μάλλον σας κουράσαμε. Ώρα να μιλήσει η εικόνα.

Απολαύστε τον Κακουτά στα παρακάτω βιντεάκια...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags