Facebook Pixel Μωρέ μπράβο σιγουριά...
| 2012-08-25 15:07:00

Μωρέ μπράβο σιγουριά...

Μωρέ μπράβο σιγουριά...

"Εμείς θα είμαστε η έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος", δήλωσε με περίσσια βεβαιότητα ο Ρότζερ Γκερέιρο. Το μικρό καλάθι δεν το ξέρει;

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

Για τα πολλά νέα παιδιά του πρωταθλήματος: «Θα είναι πολύ καλό αυτό για το πρωτάθλημα, η συμμετοχή πολλών νέων ποδοσφαιριστών. Έχουμε και εμείς πολλούς νέους παίκτες. Έχουν ταλέντο, έχουν ποιότητα και πιστεύω ότι αυτό θα βοηθήσει και την Εθνική ομάδα της Ελλάδας για να μπορεί να δει ο προπονητής της πολλούς νέους Έλληνες παίκτες».

Για τα φαβορί: «Ο Ολυμπιακός θεωρητικά ξεκινάει από τη θέση του φαβορί. Είναι ο πρωταθλητής και είναι και η ομάδα που είχε να δαπανήσει τα περισσότερα χρήματα για μεταγραφές. Από εκεί και πέρα, εμείς πιστεύουμε πάρα πολύ στις δυνάμεις μας και θα βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι, να βελτιωνόμαστε στην πορεία του πρωταθλήματος για να κάνουμε κάτι καλό».

Για την έκπληξη της σεζόν: «Εμείς θα είμαστε η έκπληξη του πρωταθλήματος. Ενδεχομένως πολύς κόσμος να μην πιστεύει ότι αυτή η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει, ίσως να θεωρούσε ότι και στην προετοιμασία στην Αγγλία η ΑΕΚ θα πήγαινε εκεί και θα έχανε με τρία και τέσσερα γκολ, όμως αυτό δεν έγινε. Μπορεί ο κόσμος απ' έξω να βλέπει ότι αυτή η ομάδα δεν έχει δυνατότητες, όμως οι παίκτες πιστεύουν στις ικανότητες τους και θεωρώ ότι η ΑΕΚ που έχει μεγάλο όνομα και ιστορία μπορεί να κάνει την έκπληξη».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Στόχος μου είναι να παίξω όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια, να βοηθήσω όσο μπορώ τους συμπαίκτες μου είτε με ασίστ, είτε με τη γενικότερη παρουσία μου στο γήπεδο και θέλω να γίνομαι καλύτερος παιχνίδι με το παιχνίδι και να είμαι αυτή τη σεζόν ακόμη καλύτερος από τις προηγούμενες».

Για το τι του έχει μείνει από την παραμονή του στην Ελλάδα: «Είναι οι οπαδοί των ομάδων που έχω ξεχωρίσει. Σίγουρα κάποιες φορές γίνονται και επεισόδια, αλλά ο φανατισμός και το πάθος που έχουν στο να υποστηρίζουν τις ομάδες τους ταιριάζει πάρα πολύ και με τους οπαδούς στη Βραζιλία».

Για το ματς με τον Αστέρα: «Πολύς κόσμος μπορεί να θεωρεί ότι αυτό θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ένας δύσκολος αντίπαλος για την ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα, όμως είναι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος μέσα στην έδρα μας. Πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη και αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι σημαντικό σε αυτή τη σεζόν θα πρέπει να ξεκινήσουμε με μια νίκη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags