Facebook Pixel Αυτό ξενερώνει τον Μαρινάκη
| 2010-12-27 09:33:00

Αυτό ξενερώνει τον Μαρινάκη

Αυτό ξενερώνει τον Μαρινάκη

Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος στο ελληνικό πρωτάθλημα, παίζει την καλύτερη μπάλα, αλλά υπάρχει κάτι που… ξινίζει τον μεγαλομέτοχο της ομάδας. Τι είναι αυτό;

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε στην Τρίπολη με έντεκα ξένους ποδοσφαιριστές από τους 14 που αγωνίστηκαν δεν άρεσε καθόλου στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» έχει δώσει ήδη εντολές να εμπλουτιστεί το ρόστερ της ομάδας με ταλαντούχους Έλληνες ποδοσφαιριστές και η αρχή αναμένεται να γίνει από τον Γενάρη.

Ήδη στον Πειραιά παρακολουθούνται πολλά Ελληνόπουλα. Πρώτος στη λίστα είναι ο Γιάννης Μανιάτης για τον οποίο αναμένεται να γίνει άμεσα κίνηση αναλόγως και με τη μεταγραφή του Μήτρογλου.

Εκτός όμως του αρχηγού του Πανιωνίου στο στόχαστρο των «ερυθρολεύκων» βρίσκονται και οι Ανδρέας Τάτος (Ατρόμητος), Γιώργος Γεωργιάδης (Πανσερραϊκός), Κώστας Φορτούνης (Αστέρας Τρίπολης), Απόστολος Βέλλιος (Ηρακλή) και μερικοί ακόμα. 

Βεβαίως, δεν θα πρέπει να λησμονούμε ότι ο Ολυμπιακός διαθέτει και πολλούς ελπιδοφόρους παίκτες στις Ακαδημίες, ενώ αρκετούς έχει παραχωρήσει δανεικούς. Είναι πολύ πιθανό, μάλιστα, κάποιοι απ’ αυτούς να επιστρέψουν ξανά στου Ρέντη είτε τώρα είτε το καλοκαίρι.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags