Facebook Pixel Γιατί εκτός ο Γκαρσία;
| 2011-02-25 13:17:00

Γιατί εκτός ο Γκαρσία;

Γιατί εκτός ο Γκαρσία;

Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα δεν πήρε στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο τον Χριστοδουλόπουλο, που δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, αλλά δεν πήρε και τον Γκαρσία που είναι μια χαρά!

Ο Ισπανός έχει επιστρέψει εδώ και μερικές μέρες σε φουλ ρυθμούς προπόνησης, ωστόσο ο Πορτογάλος παρόλο που έχει πολλές απουσίες στα άκρα (Χριστοδουλόπουλος, Λέτο) προτίμησε να τον αφήσει εκτός.

Μήπως αυτό σημαίνει ότι ο Λουίς Γκαρσία είναι ήδη "ξένο σώμα" στην Παιανία;

Aπό εκεί και πέρα, στη σημερινή προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με ταχύτητες.

Οι Μπουμσόνγκ, Χριστοδουλόπουλος και Καρνέζης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ζιλμπέρτο απουσίαζε από την σημερινή προπόνηση με άδεια για προσωπικούς λόγους.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή της ομάδας για τον αυριανό (26.2.2011) εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο, που διεξάγεται στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Superleague. Εκτός αποστολής έμειναν οι: Μπουμσόνγκ, Γκαρσία, Χριστοδουλόπουλος, Καρνέζης, Καπίνος, καθώς και οι τιμωρημένοι Ζιλμπέρτο, Λέτο και Βύντρα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags