Facebook Pixel «Ο Ολυμπιακός έχει πια μέταλλο!»
Μπάσκετ
| 2011-02-25 13:23:00

«Ο Ολυμπιακός έχει πια μέταλλο!»

«Ο Ολυμπιακός έχει πια μέταλλο!»

Για το μέταλλο που έχει αποκτήσει η ομάδα του Ίβκοβιτς γράφει ο Νίκος Μπουρλάκης, συμπληρώνοντας ότι ο Ολυμπιακός είναι πανάξια πρώτος δτον όμιλό του.

Για βάλτε τα πράγματα κάτω και θα διαπιστώσετε κάτι πολύ σημαντικό: Ο,τι ματς έχει χρειαστεί να νικήσει ο Ολυμπιακός (αναφερόμαστε βέβαια σ' αυτά που έχουν χαρακτηρα «τελικού») το έχει νικήσει!

Μπορούμε να «πιάσουμε» το ελληνικό πρωτάθλημα με το διπλό στο ΟΑΚΑ, όπως επίσης τον πρώτο γύρο της Ευρωλίγκα και να θυμηθούμε την αναμέτρηση στη Μάλαγα ή το Top-16 όπου μετά το στραβοπάτημα στην πρεμιέρα στο ΣΕΦ κατάφερε να «καθαρίσει» σε Βαλένθια και Κάουνας και να βάλει το κερασάκι στην τούρτα με μια σπουδαία όσο και γεμάτη μαγκιά εμφάνιση στην Κωνσταντινούπολη! Ετσι όπως εξελίχθηκε το ματς άξιζε να πάρει και τη διαφορά ο Ολυμπιακός, που την πήρε με το τρίποντο του κορυφαίου του παίκτη, Θοδωρή Παπαλουκά!

Ο «τσάρος» -αν δεν το έχετε προσέξει- κάνει φέτος το καλύτερο πρωτάθλημα στην «ερυθρόλευκη» καριέρα του. Είναι ο εμπνευσμένος ηγέτης του Ολυμπιακού, ο άνθρωπος που παίρνει την ομάδα στις πλάτες του έχοντας βέβαια πολλά λιγότερα να σκεφτεί με την παρουσία του Σπανούλη. Ο Ολυμπιακός όμως πήρε χθες πολλά από τον εκπληκτικό Ερτσεγκ, από τον σπουδαίο Μαυροκεφαλίδη κι από τον «αθόρυβο» αλλά τόσο ουσιαστικό Γκόρντον (που έκανε... μια μπουκιά με τη φοβερή του άμυνα τον Ρόκο Λένι Ούκιτς). Και βέβαια όλ' αυτά με τον -αρνητικό κι εκνευριστικό- Τεόντοσιτς στον πάγκο και μ' ένα μαεστρικό κοουτσάρισμα του Ντούσαν Ιβκοβιτς που πήρε την «ταυτότητα» του Σπάχια (αυτό δεν ήταν και τόσο δύσκολο, αλλά... έγινε)!

Ο Ολυμπιακός είναι πια πρώτος με τη μαγκιά του, με το σπαθί του, δίκαια και πανάξια, ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί την ερχόμενη εβδομάδα με τη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ. Την ίδια στιγμή που η Φενέρμπαχτσε θα παίζει με τη Βαλένθια στην Ισπανία για το ποιος θα συνοδέψει (ως δεύτερος βέβαια) τους «ερυθρόλευκους» στη φάση των «8».

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags