Facebook Pixel "Ήρθαμε να νικήσουμε"
| 2012-08-27 17:13:00

"Ήρθαμε να νικήσουμε"

"Ήρθαμε να νικήσουμε"

Ο Πελεγκρίνι και οι παίκτες του συνηγορούν για το στόχο της Μάλαγα στο ΟΑΚΑ, όπου δεν θα βγει απλά για να υπερασπιστεί το 2-0 του πρώτου ματς...

Η αποστολή της Μάλαγα έφτασε στην Αθήνα (fφωτογραφίες από την αναχώρηση και το Ελευθέριος Βενιζέλος). Πριν την αναχώρηση των Ισπανών, ο προπονητής τους Μανουέλ Πελεγκρίνι έκανε δηλώσεις για τον επαναληπτικό με τον Παναθηναϊκό οριοθετώντας τους ιδιαίτερα φιλόδοξους στόχους του ίδιου και των ποδοσφαιριστών του:

«Εάν βγούμε στο γήπεδο για να υπερασπιστούμε το αποτέλεσμα, θα το πληρώσουμε. Εάν βγούμε για να παίξουμε, πιστεύω ότι η ομάδα έχει την ποιότητα να κάνει το παιχνίδι της. Οφείλουμε να ψάξουμε το γκολ από το ξεκίνημα. Σίγουρα έχουμε ένα πλεονέκτημα, αλλά όπως εμείς το αποκτήσαμε στην έδρα μας, το ίδιο μπορούν και αυτοί να κάνουν στη δική τους. Είμαστε αισιόδοξοι. Εάν η ομάδα διατηρήσει το ρυθμό που είχε στα τρία φιλικά και τα τρία επίσημα, τότε είμαι βέβαιος ότι θα προκριθούμε.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και τα λόγια του Ντούντα: «Ξέρουμε πως θα υπάρχει πολύ πίεση, αλλά θα την αντιμετωπίσουμε. Πάμε για να νικήσουμε. Στόχος μας είναι να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ και να τους αφήσουμε μετά να ψάχνουν τρόπο να αντιδράσουν», αλλά και του Χουάνμι, ο οποίος σκόαραρε στο πρωτάθλημα με τη Μαγιόρκα και διεκδικεί ακόμα και θέση στην κορυφή της επίθεσης.

Πηγή: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags