25/02/11 - 17:15

Η μισή Λίγκα θέλει Βαγγέλη!

Δεν πέρασε η πρόταση μομφής κατά Μαρινάκη. Μόνο τρεις ΠΑΕ ψήφισαν εναντίον του. Η μισή Λίγκα τον στηρίζει. Αποχώρησε πριν την ώρα του ο Παναθηναϊκός από το ΔΣ!

Η μισή Λίγκα θέλει Βαγγέλη!
21.639views 0shares

Ούτε μία ούτε δύο, αλλά οχτώ ομάδες ψήφισαν κατά της πρότασης μομφής εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός, στο σημερινό Δ.Σ. της Λίγκας. Αποχώρησαν οι «πράσινοι».

Μόνο ο Άρης και η ΑΕΚ στάθηκαν στο πλευρό του Παναθηναϊκού υπέρ της πρότασης μομφής, ενώ υπήρχαν και αρκετές ομάδες που δεν πήραν θέση και ψήφισαν λευκό (όπως και η ΕΠΟ).

Αναλυτικά: Υπέρ της πρότασης μομφής ψήφισαν μόνο ο Παναθηναϊκός, ο Αρης και η ΑΕΚ, λευκό οι Αστέρας Τρίπολης, Καβάλα, Ξάνθη, ΠΑΟΚ και Λάρισα. Ενώ, το μέρος του Μαρινάκη πήραν: Ολυμπιακός, Κέρκυρα, Εργοτέλης, Πανσερραϊκός, Ολυμπιακός Βόλου, Ηρακλής, Ατρόμητος και Πανιώνιος!

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Δημήτρης Γόντικας αποχώρησε από την αίθουσα, σχολιάζοντας μάλιστα το γεγονός κατά την αποχώρησή του.

«Ο Παναθηναϊκός αποχωρεί γιατί δεν μπορεί να συμμετείχε σε μία διαδικασία της οποίας προεδρεύει ο κ. Μαρινάκης», ήταν το λιτό σχόλιο του προεδρεύοντος αντιπροέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.