Facebook Pixel Aκόμα δεν είδαμε τίποτα από Βελάσκες;
| 2012-08-31 11:06:00

Aκόμα δεν είδαμε τίποτα από Βελάσκες;

Aκόμα δεν είδαμε τίποτα από Βελάσκες;

Mας ...απείλησε ότι δεν έχει φθάσει στο 100% των δυνατοτήτων του.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Παναθηναϊκός πριν από το παιχνίδι με τα Γιάννινα: "Προερχόμαστε από δυο κουραστικά παιχνίδια κόντρα στη Μάλαγα και τώρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε τους αγώνες για το πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει ότι έχει το σθένος και την δυνατότητα για να ανταποκρίνεται με επιτυχία, ακόμα και όταν έχει αγώνες μεσοβδόμαδα. Οπότε πιστεύω ότι η ομάδα είναι αυτή τη στιγμή έτοιμη 100 % για να αντιμετωπίσει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα απέναντι στα Γιάννινα".

Για το πέρασμα από το Τσάμπιονς Λιγκ στο ελληνικό πρωτάθλημα: "Αυτό το πέρασμα από τη μια φάση στην άλλη, πρέπει να γίνει γρήγορα. Και πρέπει να πως ότι στο επάγγελμα μας, αυτή η προσαρμογή πρέπει να γίνεται με αυτή την ταχύτητα. Το θέμα της Μάλαγα έχει πλέον περάσει, το παιχνίδι αυτό είναι πλέον παρελθόν και πρέπει να αφοσιωθούμε στο πρωτάθλημα".

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα: "Η αλήθεια είναι ότι για την ομάδα των Ιωαννίνων δεν γνωρίζω πολλά πράγματα, αλλά για μένα είναι και αυτός άλλος ένας δύσκολος αντίπαλος σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Οπότε κοιτάω πάντοτε τον κάθε αντίπαλο με τη σοβαρότητα που πρέπει... Στην δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος, ελπίζω να έχουμε την ίδια επιτυχία όπως και στην πρεμιέρα, να κερδίσουμε και να συνεχίσουμε νικηφόρα στη Σούπερλιγκ".

Για την προσαρμογή του στην ομάδα: "Θα έλεγα ότι είμαι πολύ καλά και αισθάνομαι πολύ καλά. Έχω έρθει στην ομάδα από την περίοδο της προετοιμασίας, οπότε είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και να δεθώ μαζί τους. Βρίσκομαι σε πάρα πολύ καλό σημείο, δεν θα έλεγα ότι βρίσκομαι στο 100 % των δυνατοτήτων μου, παρόλα αυτά συνεχίζω για να φτάσω στο μάξιμουμ. Πάντα προσπαθώ να δώσω ότι καλύτερο μπορώ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags