Facebook Pixel «Ακόμα πιο πολλά DVD»
| 2011-02-25 21:50:00

«Ακόμα πιο πολλά DVD»

«Ακόμα πιο πολλά DVD»

Την ευχή στο μέλλον να κυκλοφορήσουν ακόμα περισσότερα DVD με κατακτήσεις από ευρωπαϊκά του Παναθηναϊκού εξέφρασε ο Κώστας Τσαρτσαρής στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την παρουσίαση της σειράς «Εκεί που έχω γράψει Ιστορία».

«Είμαι πανευτυχής που είμαι κι εγώ μέλος της ιστορίας. Μία ιστορία που έχει γραφτεί με μεγάλα γράμματα για το ελληνικό μπάσκετ, πολλές επιτυχίες. Γι' αυτό είμαστε εδώ. Λίγες ομάδες το έχουν καταφέρει. Με γεμίζει με χαρά ότι είμαι κι εγώ μέσα. Ελπίζω τα επόμενα χρόνια να έχουμε περισσότερα DVDs», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Τσαρτσαρής και συνέχισε λέγοντας για το πιο σημαντικό από τα πέντε τρόπαια:

«Το 1996 το έζησα έντονα. Ήταν συγκλονιστικό. Εμείς το βλέπαμε από την TV. Οι δύο τίτλοι που κατέκτησα (σ.σ. 2007 & 2009) είναι επίσης κάτι ιδιαίτερο και τους τοποθετώ μαζί με αυτό. Δε θα φανταζόμουν ποτέ ότι θα έπαιζα στον Παναθηναϊκό. Είναι ό,τι πιο συγκλονιστικό στην καριέρα μου και στη ζωή μου. Όταν είσαι σε τέτοια ομάδα, έχεις πιθανότητες για την κορυφή. Έτσι καταφέραμε κι εμείς να γράψουμε το όνομά μας στην ιστορία. Και τα δύο είχαν δυσκολίες.

Το 2007 είχαμε την πίεση κόσμου, ήταν εντός έδρας κι πολλοί είπαν πως ήταν αβαντάζ για εμάς, αλλά υπήρχε και πίεση. Ήταν το καλύτερο των τελευταίων δέκα ετών, συγκλονιστικά ματς που κρίθηκαν στο τέλος, όμορφο μπάσκετ. Το 2009 είχε κι αυτό δύσκολα παιχνιδια κι έναν τελικό που κρίθηκε στη λήξη».

Τέλος ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού τόνισε για το «τριφύλλι»: «Μία από τις πιο επιτυχημένες ομάδες όλων των εποχών, που για δύο δεκεατίες κυριαρχούσε στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Είμαι σίγουρος πως θα το λένε και για ακόμη μία δεκαετία. Ευχή μου είναι να προσθέσουμε ακόμη ένα αστέρι κι ο κόσμος να έρθει να πάρει περισσότερα dvds...».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags