Facebook Pixel "Είχα τα αρχ... να σκοράρω κατά του Ολυμπιακού και να πάω στη σκεπαστή"
| 2012-09-02 08:35:00

"Είχα τα αρχ... να σκοράρω κατά του Ολυμπιακού και να πάω στη σκεπαστή"

"Είχα τα αρχ... να σκοράρω κατά του Ολυμπιακού και να πάω στη σκεπαστή"

Ο Δημήτρης Σιαλμάς ξεσπάει και δηλώνει ΑΕΚτζής.

Aναλυτικά η συνέντευξή του στη "Real Sports":

"Αποφάσισα να μιλήσω γιατί με πνίγει το δίκιο μου. Και γιατί δεν μ΄αρέσουν το ψέμα και τα παραμύθια. Ήμουν, είμαι και θα παραμείνω ΑΕΚ. Κι όποιος θέλει το πιστεύει, όποιος όχι δεν με αφορά", είναι τα πρώτα λόγια του Σιαλμά και συμπληρώνει:

"Μου αρκεί που ξέρουμε την αλήθεια εγώ και όσοι δεν έδωσαν ποτέ βάση στις ανακρίβειες. Δεν ήθελα να φύγω από την ομάδα. Και είναι μέγιστη αναλήθεια ότι σκέφτηκα να κάνω προσφυγή. Ούτε που μου πέρασε από το μυαλό κάτι τέτοιο. Αναγκάστηκα όμως να αλλάξω περιβάλλον και φανέλα από τη στιγμή που κατάλαβα ότι δεν με θέλουν.

Γύρισα θυμάμαι από την Αγγλία και διάβαζα στο ίντερνετ ότι θέλω να φύγω. Φως – φανάρι. Μου έδειχναν την πόρτα της εξόδου και ουσιαστικά μου έλεγαν: “Σιαλμά, δεν χωράς εδώ. Δεν σ΄έχουμε ανάγκη”. Και δεν το διέψευσαν. Δεν είχα άλλη λύση. Ήρθε και η καλή πρόταση από τη Χαζάρ και έφυγα.

Αν δεν με ξενέρωναν, τη φανέλα με τον Δικέφαλο δεν θα την έβγαζα ποτέ. Είχα τα αρχ... ξέρεις, να διαλέξω εγώ το 11 για να μην το πάρει κανένας ξένος, αλλά και να σκοράρω κατά του Ολυμπιακού και να πάω τρέχοντας στη σκεπαστή.

Ε, μετά από όλα αυτά δεν νομίζω ότι μου αξίζει να με βρίζουν στο δρόμο και να μου στέλνουν απειλητικά μηνύματα στον λογαριασμό μου στο ίντερνετ. Αηδίασα. Κάποτε και η υπομονή τελειώνει".

Όσο για το ότι σε έναν χωρισμό δεν φταίει μόνο η μία πλευρά; : "Δηλαδή για πες μου εσύ πού έφταιξα; Στο ότι χρειάστηκε να κάνω εγχείρηση και έβαλα περισσότερα από δέκα χιλιάρικα από την τσέπη μου επειδή η ομάδα μου δεν είχε τη δυνατότητα να καλύψει τα έξοδα;

Στο ότι αγωνίστηκα ένα χρόνο απλήρωτος; Στο ότι δάνεισα φίλο μου να αγοράσει διαρκείας ή στο ότι υπέγραψα τον διακανονισμό για να παίξει η ΑΕΚ στην Ευρώπη, χωρίς καν να ξέρω τι λεφτά θα πάρω και πότε;

Γράψτε το, ο Σιαλμάς δεν γεννήθηκε σε παλάτια, ούτε έχει οικογένεια τσιφλικάδων πίσω του. Ό, τι πέτυχε το έκανε μόνος του, δουλεύοντας σκληρά και συχνά κάτω από τις χειρότερες συνθήκες.

Είπα όχι σε καλύτερες οικονομικά προτάσεις για να φορέσω τα χρώματα της ΑΕΚ και δεν το μετανιώνω. Όχι όμως να με λένε τώρα εκβιαστή, αχάριστο και φαντασμένο. Πάει πολύ!".

Τέλος, για το αν θα ξαναγύριζε, δηλώνει: "Με τον κύριο Βλάχο δεν έχω κανένα πρόβλημα, ενώ θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Νίκο Κωστένογλου για τη στήριξή του. Ναι, θα ξαναγύριζα, αρκεί να αλλάξουν πολλά πράγματα και άνθρωποι στην ομάδα. Και ξέρεις κάτι; Μόνο για την ΑΕΚ θα επέστρεφα. Για κανέναν άλλο.

Πονάει η ψυχή μου που φεύγω, αλλά υπάρχει και η αξιοπρέπεια. Της εύχομαι ό,τι καλύτερο και πικράθηκα πολύ που δεν θα παίξουμε φέτος στην Ευρώπη, παρότι στο γήπεδο τα καταφέραμε".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags