26/02/11 - 09:29

«Εγώ σε αυτούς; Ποτέ!»

Αρνητικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό παρουσιάστηκε μία ακόμα φορά ο Βιεϊρίνια. Με τόσες ευρωπαϊκές ομάδες που τον θέλουν, λογικό ακούγεται…

«Εγώ σε αυτούς; Ποτέ!»
30.074views 0shares

Ο Πορτογάλος άσος παραχώρησε συνέντευξη στην «O Jogo» και μίλησε για τα ματς εναντίον της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και το μέλλον του.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ:

«Είναι κρίμα που δεν προκριθήκαμε, γιατί θα ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή. Όχι μόνο επειδή θα έπαιζα αντίπαλος με την Πόρτο, αλλά περισσότερο γιατί πιστεύω ότι η ομάδα μου άξιζε να συνεχίσει. Το ευρωπαϊκό όνειρο του ΠΑΟΚ τελείωσε και για μας πλέον έρχεται το στοίχημα του κυπέλλου».

Για το ενδεχόμενο μεταγραφής σε Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό:

«Έχω ακούσει για αυτό, αλλά το θεωρώ αδύνατο. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, που είναι υπέροχοι, κάτι τέτοιο θα το θεωρούσαν προδοσία και για αυτό εάν φύγω θα φύγω σε άλλη χώρα».

Για το που θα ήθελε να παίξει:

«Αν και θα ήθελα να έχω την εμπειρία ενός πρωταθλήματος όπως το ισπανικό, το αγγλικό ή το ιταλικό, δεν πιστεύω και πολλά για αυτό το ενδεχόμενο και κυρίως δεν θέλω να ζω με αυταπάτες, αλλά με αυτό που έχω. Η πραγματικότητα μου είναι ο ΠΑΟΚ και είμαι χαρούμενος εδώ».